‘Vernieuwers van de Toekomst’ | Leerprogramma voor Arnhemse young professionals bij Rozet

Geplaatst op 6 april 2021 Door In Hulp & Info, Talent uit Arnhem, Talenten, Werk, geld & wonen

Zit je in het (voor)laatste jaar van je studie? Kom je uit Arnhem en kun je een steuntje in de rug gebruiken bij het vinden van je droombaan? Meld je dan aan voor het leerprogramma ‘Vernieuwers van de Toekomst’. Het doel van dit leerprogramma is het ontwikkelen van divers talent. Dit is bepalend voor de toekomst van de stad Arnhem en een mooie kans voor het bedrijfsleven om nieuwe young professionals te ontdekken. Daarom wordt het leerprogramma ondersteund door Arnhemse bedrijven.

Opgeven voor Vernieuwers van de Toekomst
Binnenkort gaan we in Rozet aan de slag met een selecte groep van 8 tot 10 studenten. Wil je je kansen vergroten op je droombaan? Stuur je aanmelding voor VvdT dan snel maar uiterlijk donderdag 15 april naar vernieuwers@rozet.nl . VvdT bestaat uit 5 avondsessies en deelname is gratis, daarom willen we alleen gemotiveerde studenten zien. Licht bij je aanmelding toe waarom je mee wil doen aan dit leiderschapstraject en wat je er uit wil halen. Laat het ons weten via een korte videoboodschap, tekstueel of op welke manier dan ook.

Vernieuwers van de Toekomst wordt mogelijk gemaakt door Rabobank, Presikhaaf University, schoonmaakbedrijf Nederrijn en Rozet.

 

Tags : , ,

Reacties