Vijf maanden coaching door professionals voor muzikanten van 12 tot 20 jaar tijdens Popsport Gelderland

Geplaatst op 7 december 2017 Door In Talent uit Arnhem, Talenten

Popsport zoekt naar het beste muziektalent van Gelderland. Gemotiveerde, jonge muzikanten tussen 12 en 20 jaar kunnen zich aanmelden voor deelname aan Popsport 2018. Coaches – waaronder leden van DeWolff, Mister and Mississippi en Navarone – nemen de jongste lichting artiesten onder hun hoede en helpen hen tijdens Popsport het beste uit zichzelf te halen. 

Popsport artikel 2

Foto: Robbert Peters

Popsport is het coachingsprogramma voor talentvolle muzikanten, acts en producers die verder willen komen met hun eigen muziek. Popsport is er voor alle (pop)genres en het programma wordt per deelnemer toegespitst op de muziek, skills en ambities; van singer-songwriter tot metalband, van pop & rockband tot dj en van rapper tot jazzband. Voorwaarde voor aanmelding is dat je tussen de 12 en 20 jaar oud bent en je eigen muziek maakt.

Popsport Gelderland gaat in februari van start. Dan worden er zes acts geselecteerd die t/m juli grote stappen gaan maken in de vorm van optredens, workshops, coaching, een fotoshoot en een studiodag. Popsport vindt plaats in een aantal weekenden en is prima te combineren met school en studie. Deelnemers worden muziekinhoudelijk gecoacht door professionals uit de Nederlandse muziekwereld en krijgen daarnaast meer inzicht in de muziekbusiness en hoe je je daarin als artiest, dj, muzikant of band kunt bewegen.

Popsport Gelderland in het kort
Wie: Muzikanten en bands van 12 tot 20 jaar.
Wat: Workshops, begeleiding, optredens en ontmoetingen met andere muzikanten en professionals.
Waar: Verschillende locaties in Gelderland, afgestemd op de deelnemers.
Wanneer: Van februari tot juni 2018.
Waarom: Een unieke en hele leuke kans om als band een stap verder te komen!
Hoe: Aanmelden via het formulier op www.popsport.nl/aanmelden, t/m 14 januari.

Kosten: € 100 (als eenling) tot €200 (act/band) voor het gehele traject van vier maanden (je krijgt coaching t.w.v. €2000!).

>> Popsport Gelderland op Facebook

Tags : , ,

Reacties