Zes acts sluiten Popsport Gelderland af in Willemeen

Geplaatst op 30 mei 2016 Door In Talent uit Arnhem, Talenten

Op zaterdagavond 4 juni vindt de showcase van Popsport Gelderland plaats in Willemeen, Arnhem. Het intensieve coachingstraject, waar de afgelopen vier maanden zes geselecteerde acts uit Gelderland aan mee deden, wordt hiermee afgesloten. Op deze avond wordt ook bekend gemaakt welke act doorstroomt naar het verdiepende landelijke Popsport-traject.

Popsportgelderland Willemeen

Foto: Marcel Krijgsman

Vier bands en twee singer-songwriters betreden op 4 juni het podium. Wike is een singer-songwriter uit Wageningen die dromerige luisterliedjes speelt op de piano. De zes Arnhemse muzikale schoolvrienden van Mosterd maken funky jazz. De Indiepop-band Ocean Element komt uit omgeving Didam en maakt funky en punky pop met elektronische invloeden. Unfinished is een hardrocktrio afkomstig uit Lent en Oosterhout. Sanne Seutter is een indiefolk-artieste die zichzelf begeleidt op gitaar. De vier leden van Dutch Gents komen uit omgeving Ede en spelen poprock.

Deze zes acts kregen de afgelopen maanden coaching in songwriting, stage performance, zang, nummeropbouw en publiciteit. Een professionele fotograaf ging met ze op pad voor een goede bandfoto en de deelnemers gingen de studio in om een nummer op te nemen. De showcase op 4 juni is de officiële afsluiter van Popsport Gelderland 2016. Op deze avond wordt er een act gekozen die zich de afgesloten maanden het meest heeft ontwikkeld en die klaar is voor een volgende stap. Deze winnende act gaat vanaf september meedoen aan de landelijke editie van Popsport. Daarnaast is er ook een publieksprijs. Tevens wordt elke deelnemende muzikant member van het Popsport NetWork, waar ze het hele jaar door kunnen profiteren van allerlei interessante workshops, masterclasses, free concerttickets, speelplekken en meer.

Popsport is hét talentenprogramma voor jonge bands en acts van tussen de 12 en 20 jaar. Muzikanten uit Gelderland kunnen zich vanaf nu weer aanmelden voor de editie van 2017 via popsport.nl/inschrijven.

SHOWCASE POPSPORT GELDERLAND
Datum: zaterdag 4 juni 2016
Locatie: Willemeen, Willemsplein 1, Arnhem
Zaal open: 19.30 uur
Aanvang programma: 20.00 uur
Toegang: gratis
Meer info: www.popsport.nl

Tags : , , , ,

Reacties