2023 UCI BMX Racing World Cup – 24 en 25 juni 2023 + Zomervreugde & Luxor Live Zomerpodium

Geplaatst op 14 juni 2023 Door In Mis het niet, Uitgaan

Op 24 en 25 juni vindt op Papendal de UCI BMX Racing World Cup plaats! Op deze dagen kan je niet alleen naar de BMX races kijken, maar ook meedoen aan toffe activiteiten, heerlijk eten & drinken en genieten van muziek op het Luxor Live Zomerpodium en het Zomervreugde Festival!

Zomervreugde
We’re back sunshines! Zaterdag 24 juni vieren we al dansend en zingend met nieuwe gezichten als Amazin’ Idaly, oude bekenden Poke & Bilal Wahib + Knock on Wood stage met o.a. Bella, Shady Lady en Tonno Disko Zomervreugde 2023. De kaartverkoop is begonnen! Meer informatie over het festival en tickets: zomervreugdefestival.nl.

En wist je dat…. jij met je ticket voor de 2023 UCI BMX Racing World Cup op zaterdag 24 juni ook toegang krijgt tot Zomervreugde? Zo kun je tussen de races door genieten van de heerlijke muziek.

Koop je tickets hier!

 

 

Luxor Live Zomerpodium
BMX races kijken, meedoen aan toffe activiteiten, luisteren naar muziek en heerlijk eten & drinken. Kom samen met jouw vrienden of familie genieten tijdens Luxor Live Zomerpodium!  Voor iedereen is er wat te doen en de hele dag door kun jij je op het terrein vermaken! Neem plaats op de tribune en moedig de Nederlandse BMX’ers aan, neem deel aan een leuke activiteit bij het Krijspaleis of Urban Sports Ground, haal tussendoor een lekker drankje en geniet ondertussen van de muziek! Met wie kom jij naar Luxor Live Zomer Podium? Meer informatie over het festival en tickets: https://www.luxorlive.nl/agenda/luxor-live-zomerpodium/

 

 

 

Naast het Krijspaleis en de Ubran Sports Ground vind je op het festivalterrein natuurlijk ook weer het hele weekend een Silent Disco en kun je tussendoor even met elkaar Ping Pongen. Wat niet mag ontbreken is de Gelderland Good Food Kitchen! Deze keert weer terug met smaakvolle, plantaardige gerechten en…. de Wrap Battle! Maak jij binnen 10 minuten de lekkerste wrap, ga de uitdaging aan!

Op 24 en 25 juni vindt op Papendal de UCI BMX Racing World Cup plaats! Op de zondag kan je niet alleen naar de BMX races kijken, maar ook meedoen aan toffe activiteiten, heerlijk eten & drinken en genieten van muziek op het Luxor Live Zomerpodium!

Programma

Voor iedereen is er wat te doen, de hele dag en verspreid over het hele terrein waardoor het een uniek festival is voor jong en oud. Urban sports, cultuur en dans vind je bij de Urban Sports Ground en speciaal voor de kids is er het Krijspaleis! Naast diverse foodtrucks kan je je eigen wrap maken bij de Wrap Battle van Gelderland Good Food Kitchen.

Luxor Live Zomerpodium

Samen met je vrienden of familie genieten van de vetste pop, indie en hiphop live-acts!

Abel
Bumble B. Boy
Maartje
Vera Bon
& meer (o.a. de winnaar van de Sonar spot)

Stille Nacht – Silent Disco

Met Stille Nacht toveren we het carroussel podium om tot een Silent Disco paradijs! Tune in op één van de drie kanalen en dans mee op de muziek die jij het lekkerst vindt. Van r&b/hiphop en latin naar guilty pleasures, alternatieve dansjes en kleurrijk elektronisch. Jij bepaalt zelf wat je wil horen!

Kanaal rood: r&b, hiphop, latin
Kanaal groen: guilty pleasures & alternatieve dansjes
Kanaal blauw: kleurrijk elektronisch

Je ontdekt hier de leukste DJ’s en feestcollectieven:

Lina Roza, Stiekem Dansen met Rob Spijker & Jay, Chó, Altoooooh!, NOX, Urkelshounen, de winnaar van de Sonar spot en meer!

Urban Sports Ground

De Urban Sports Ground is dé plek waar urban sporten samenkomen, kijk of speel zelf gratis mee bij diverse toffe activiteiten.

Rolstoelbasketbal
Panna kooi
Street Art
Airbag
BMX Flatland/Freestyle
Skimboarden
& meer

Krijspaleis

Voor kids is er een aparte area ingericht met diverse leuke gratis activiteiten.

Base Jump
Racebaan met loopfietsen
Auto schilderen
Muziekles
Reuze Lego-blokken
& meer

Urban sports
De Urban Ground is dé plek waar urban sporten samenkomen. Bekijk hieronder alle sporten die zijn te vinden op de Urban Ground in het weekend van 24 en 25 juni 2023. Klik voor meer informatie op de betreffende activiteit! Over sommige activiteiten volgt er later meer informatie. Klik hier om de informatie te kunnen vinden!

 

Rolstoelbasketbal

 

 

Panna kooi

 

 

Street Art

 

 

Dance Battle

 

 

Airbag

 

 

BMX Flatland/Freestyle

 

 

Skimboarden

Tags : , , , , ,