8Bahn en Overstuur streamen live technosets op 20 juni vanaf de glazen balkons van de Eusebiuskerk!

Geplaatst op 17 juni 2020 Door In Mis het niet, Uitgaan

Na vijf livestreams te hebben georganiseerd vanuit Popcentrum Jacobiberg gaan de Arnhemse evenementenorganisaties 8BAHN en Overstuur op 20 zaterdag juni live technosets streamen vanuit de glazen balkons van de Eusebiuskerk. Van 18:30 tot 02:00 uur zullen lokale en internationale dj’s (live)sets verzorgen vanuit de 60 meter hoge glazen balkons van de Eusebiuskerk. De streams worden uitgezonden op de website nsll.tv, de facebookpagina’s en de YouTube-pagina’s van de organisaties.

Er is veel (binnen- en buitenlandse) interesse voor deze Eusebius editie en naast de kanalen van 8BAHN en Overstuur zal de stream ook te bewonderen zijn via de pagina’s van Willemeen en 8BAHN’s Zuid-Afrikaanse partner Vault. 8BAHN is een Arnhems techno evenement dat al sinds 2007 bestaat. Overstuur is een vrij jong concept dat in 2018 is opgericht en razendsnel een begrip in de stad is geworden. Met de lange geschiedenis van 8BAHN en de vernieuwende en frisse energie van Overstuur zorgen de partijen samen voor het in stand houden en verrijken van de prachtige Arnhemse elektronische muziekscene.

De reden dat 8BAHN en Overstuur het zo groots aanpakken in een tijd dat de evenementensector platligt is volgens 8BAHN organisator Leonardo Puri en het bestuur van Overstuur heel simpel: “De uitbraak van het COVID-19 virus is een wereldwijde uitdaging; ook de gevolgen voor de culturele sector zijn groot. Met name evenementen op schaal worden in hun beperkingen tot dusver het hardst geraakt met een verbod op organisatie van onbepaalde duur. Door middel van livestreams kan ondanks de huidige crisis de naamsbekendheid, kwaliteit, netwerk, kennis en vakbeoefening gewaarborgd worden.”

Op 24 april startte 8Bahn samen met Overstuur de (Not So) Lonely Lockdown livestreams vanuit het Arnhemse Popcentrum Jacobiberg. Deze livestreams kwamen tot stand door een gedeelde passie voor elektronische muziek. 8Bahn en Overstuur besloten hun krachten te bundelen en livestreams van hoge kwaliteit te organiseren om de stad toch nog hun nodige dosis techno te leveren.

Kijk aanstaande zaterdag via deze link vanaf 18:30 mee naar de (Not So) Lonely Lockdown

▬ LINE-UP ▬
» miru
» Jaden Raxel
» Digi & Toon
» Comrade Winston
» Nick Moody
» Laura van Hal
» VSC

> Overstuur op Facebook
> Overstuur op Youtube

> 8Bahn op Facebook
> 8Bahn op YouTube

Tags : , , , , ,

Reacties