#BRUIST, gratis festival voor Gelderse jongeren op 14 april in Arnhem

Geplaatst op 9 april 2018 Door In Hulp & Info, Jij & de wereld, Mis het niet, Uitgaan

Op zaterdag 14 april 2018 vindt het festival #BRUIST plaats. Een festival specifiek voor Gelderse jongeren, georganiseerd door de Leefbaarheidsalliantie Gelderland. #BRUIST is er om jongeren te inspireren om initiatief te nemen om de leefbaarheid in hun omgeving te optimaliseren, dromen na te jagen, maar ook om hen handvatten te bieden zodat ze verder kunnen komen met hun idee.

Bruist Festival Arnhem 2018

Wat is er te doen?
Op #BRUIST zijn alle ingrediënten voor een tof festival aanwezig: hapje, drankje, leuke sfeer en goede muziek. Daarnaast zijn er inspirerende sprekers en handige workshops te vinden. Zo worden er workshops vloggen, social media, fondsen werven en creatief denken gegeven om jongeren een stap verder te helpen met hun idee. Daarnaast zijn er energieke jongeren die vertellen over hun idee of project en hoe ze dat uitgevoerd hebben. 

Van workshop vloggen tot speeddaten met fondsen
De deuren gaan open om 13.00 uur. Om 13.30 uur wordt het festival afgetrapt door de bekende vlogger Teun Peters (teunpeters.nl). Om 14.00 uur start de eerste workshop. Van begin tot het eind van het festival spelen er leuke bandjes en is er een markt met inspirerende en nuttige kraampjes. Daar vinden onder andere het Oranjefonds, het VSB fonds en de Provincie Gelderland hun plek, klaar om vragen te beantwoorden! #BRUIST vindt plaats in Arnhem bij Geniet in de Weerd: Weerdjesstraat 168.

Praktische informatie
De entree voor #BRUIST is gratis voor jongeren. Ook voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Wil je meer weten over het festival? Check dan de website: www.bruistfestival.nl. Meld je aan via de website om zeker te zijn van je festivalticket en je workshops naar keuze. VOL=VOL. Zien we je dan?

Tags : , , , , ,

Reacties