Cabaretier Hester Macrander en muzikant Elke Jansen, Arnhemse ‘meisjes’, in Presikhaven!

Geplaatst op 6 maart 2019 Door In Mis het niet, Uitgaan

Het zijn de kleine dingen… is een vrolijke voorstelling, gemaakt voor speciale gelegenheden. Vrijdagavond 15 maart betreden Hester en Elke het podium MFC Presikhaven met deze aanstekelijke en humoristische cabaretvoorstelling. Een stuk dat ervoor zorgt dat iedereen met een goed gevoel naar huis gaat. Een gezellig en hartverwarmend programma!

De geestige praatjes van Hester Macrander worden afgewisseld met mooie, leuke en bekende liedjes. Elke Jansen, pianiste en zangeres, speelt moeiteloos gouwe ouwen, zoals onder andere bekende liedjes van Ramses Shaffy. In het programma komen meerdere bekende liedjes langs. Teksten worden geprojecteerd, zodat wie wil, mee kan zingen. Ze spelen en zingen ook een paar nummers van hun eigen cd “Mijnenveld”. 

Hester Macrander is sinds het Vara’s Leids Cabaretfestival in 1991 als cabaretière actief. Daarnaast werkt ze als dagvoorzitter, geeft workshops en nog veel meer. www.hestermacrander.nl

Elke Jansen werkt sinds 2008 met Hester samen. Ze is pianiste, zangeres, koordirigent en muziekjournalist, en schrijft tekst en muziek op maat. www.elkejansen.nl

Tijdens deze culturele avond zal er ook een pop-up expositie zijn van Nesrin Cingoz, één van de kunstenaars van de St. Kunstroute Presikhaaf. Voor- en na de voorstelling is het werk van haar te zien in de ‘zitkuil’ onder de tribune in het MFC. De kunstenaar zal zelf aanwezig zijn om vragen te beantwoorden.

Kaarten à € 3,00 (inclusief koffie/thee in de pauze en na afloop een consumptie) zijn te verkrijgen in de bibliotheek in het MFC Presikhaven. Ook voorafgaand aan de cultuuravond zijn er kaarten aan de kassa te koop. De kassa is vanaf 19.00 uur open.

De cabaretvoorstelling begint om 19.30 uur.

Tags : , ,

Reacties