De Grote Schijn – magie in Park Zypendaal t/m 31 oktober

Geplaatst op 27 oktober 2021 Door In Mis het niet, Uitgaan

Park Zypendaal in Arnhem vormt deze herfst het decor voor een bijzondere avondwandeling. Alsof het park bevangen is door echte toverkracht wacht achter elke struik een nieuwe verrassing. Bomen lijken tot leven te komen, paddenstoelen zijn weggeplukt uit een sprookje en krijgen een lichtgevende gloed. De natuur speelt de hoofdrol tijdens De Grote Schijn met het park als natuurlijk decor.

Alle zintuigen worden geprikkeld tijdens deze ruim 2 kilometer lange wandeltocht door het donker. Door middel van licht, geluid en geuren gaan ogen, oren en neuzen op avontuur. Er zijn geen sprookjeswezens of boze tovenaars die hun magie verspreiden en zo het park tot leven wekken, alles komt voort uit een sterk staaltje techniek. Indrukwekkende en innoverende snufjes zorgen voor de ene mysterieuze verrassing na de andere, een belevenis voor jong en oud!

LOCATIE
De Grote Schijn in Arnhem vindt plaats in Park Zypendaal. De entree bevindt zich nabij de kruising Parkweg met de Zijpendaalseweg. B

OPENINGSTIJDEN
Van 21 t/m 31 oktober is De Grote Schijn in Arnhem open vanaf 19:00 uur. Op 31 oktober is De Grote Schijn in Arnhem open vanaf 18:00 uur i.v.m. de wintertijd. Om lange wachtrijen bij de entree te voorkomen, werken we met tijdsloten van een kwartier. Na het kiezen van je dag, vragen we je om een tijdstip te kiezen, gedurende dat kwartier kun je naar binnen. Er is voldoende tijd om de makkelijk toegankelijke route van ca. 2 kilometer op eigen tempo af te leggen, om 23:00 uur gaan alle lichten uit. Plan je vertrek goed. We vragen iedereen zo veel mogelijk zich aan de aangewezen tijdsloten te houden.

HORECA
Na of vooraf aan het kijken, horen en ruiken wil je natuurlijk ook magie proeven. Bij de uitgang vind je dan ook een klein terras met warme dranken en versnaperingen. Wil je vooraf of na de belevenis toch wat uitgebreider eten, dan kan dit bij een van de horecagelegenheden in de buurt

CORONAMAATREGELEN
Voor je bezoek aan De Grote Schijn – dat is ingedeeld als een doorstroomevenement – hoef je geen coronatoegangsbewijs te tonen. De algemene basisregels vanuit de Rijksoverheid zijn van toepassing. Geef elkaar de ruimte tijdens de wandeling. Bij gebruik van het terras verzoeken we je plaats te nemen op de aanwezige stoelen.

 

Koop nu je tickets

  Ticketprijzen incl. servicekosten
Volwassenen € 17,25
Kinderen t/m 3 jaar * gratis
Kinderen 4 – 12 jaar € 13,75
65+ € 13,75
Familiekaarten ** € 55,00

 

Website De Grote Schijn

Tags : , , ,

Reacties