Derde Arnhemse Uitnacht: van Silent Disco tot toernooi voor vechtrobots tot Morning Rave

Geplaatst op 23 januari 2020 Door In Mis het niet, Uitgaan

De 3e editie van de Arnhemse Uitnacht viert op vrijdag 24 januari 2020 kunst en cultuur in zijn volle glorie. In de binnenstad van Arnhem zijn op twintig verschillende locaties meer dan 100 acts, optredens, voorstellingen en exposities te zien. In 16 horecazaken is er een Uitmenu en zijn er diverse optredens. De Arnhemse Uitnacht start om 18.30 uur met een prikkelende opening in Musis waar ook de Cultuurprijs Arnhem wordt uitgereikt. Vervolgens start het programma dat tot diep in de nacht, zelfs tot de volgende ochtend duurt en wordt afgesloten met een Morning Rave!

Van Silent Disco in Rozet tot toernooi voor vechtrobots en jong urban talent in Willemeen: laat je verrassen!

In concertzaal Musis kun je rollerskaten op live discomuziek en leer je de Weense wals op muziek van Het Gelders Orkest. In Rozet bruist het hele gebouw met tientallen verschillende acts; na afloop kan het publiek er blijven slapen in hotel Rozet. Toneelgroep Oostpool presenteert in Huis Oostpool onder de titel ‘Alles wat theater is’ de grote verrassingsshow. In Theater a/d Rijn varieert het programma van muziektheater tot urban dans door het hele pand. Er zijn rondleidingen en workshops bij het Huis der Provinciën bij Collectie DE.GROEN. Julius Thissen geeft in De Kerk rondleidingen bij de expositie Body Control van Museum Arnhem. Filmtheater Focus toont een uitgebreid filmprogramma in alle filmzalen. Luxor Live geeft het podium aan ArtEZ Big Collective en Marieke Polderdijk en sluit af met de stille nacht (silent disco). In de studio’s van Introdans ervaart het publiek de repetities van de dansers en maakt er zelf een choreografie. De studenten Theatre Practice van ArtEZ geven voorstellingen in het pand aan de Kortestraat. Willemeen is deze editie een van de nieuwe locaties met onder andere PowerPlugNL Presents en Sauce. Bij MESTLAB31 aan het Kleine Oord 170 vindt Robot Napoo plaats, een toernooi voor vechtrobots gemaakt door mensen die niet weten hoe ze een robot moeten bouwen. De Arnhemse Uitnacht sluit – inmiddels traditiegetrouw -af met een Morning Rave in Theater a/d Rijn om 09.00 uur, geleid door funkster Ruben Chi en DJ Lucy Love.

Er is een ook speciale app waarmee je volledig op de hoogte blijft van het complete programma. Download ‘m hier (Android en iPhone).

>> Arnhemseuitnacht.nl
>> Arnhemse Uitnacht op Facebook

Tags : , , , ,

Reacties