Donderdag 22 september in Theater a/d Rijn: CHMSX Stories: rauw pompend muziektheater over sex met drugs, gebaseerd op ervaringsverhalen

Geplaatst op 21 september 2022 Door In Hulp & Info, Liefde & Seks, Mis het niet, Uitgaan

Op donderdag 22 september in Theater aan de Rijn, de voorstelling ‘CHMSX Stories‘ – Rauw pompend muziektheater over sex met drugs, gebaseerd op ervaringsverhalen en gemaakt i.s.m. onder andere GGD, Jellinek, Unity en Mainline.

Het onderwerp ‘sex onder invloed van drugs’ is relatief nieuw. Het is ons gelukt om een prachtige voorstelling te maken met een “fenomenale soundscape” (Theaterkrant). Een voorstelling die een “Eyeopener” kan zijn en “goed in elkaar zit” (Volkskrant****).

> Ticketlink

Welkom bij CHMSX Stories!

Rauw pompend muziektheater over sex en drugs. “Dankzij de geweldige livemuziek van Marc Alberto en het energieke spel, is CHMSX Stories een fijn stuk dat zeker ook een eyeopener kan zijn.  ★★★★  Volkskrant        

CHEMSEX is HOT!

Steeds vaker horen en lezen we over chemsex, sex onder invloed van drugs. Welke diepere verlangens schuilen eronder? Liggen er gevaren op de loer of is het alleen maar leuk? Wanneer wordt lust een last en hoe zit het met de liefde? Theatermakers en acteurs Kes Blans, Thomas de Bres, Marc AlbertoManuel Groothuysen & Theater van de Heelheid presenteren: CHMSX STORIES: caleidoscopisch muziektheater over een even fascinerend als gevaarlijk fenomeen : CHEMSEX. Sex onder invloed van (hard)drugs.

Het hebben van sex onder invloed van (hard)drugs is een steeds populairder fenomeen onder homo- en bi-mannen en -jongens en ook steeds meer onder hetero’s van jong tot oud. Het is lekker, maar niet zonder risico. Afgelopen jaren spraken wij alle soorten van betrokkenen: beginners, gebruikers, omstanders, icons, hulpverleners en partygangers, dwars door alle leeftijden heen.De waargebeurde, eerlijke, spannende, rauwe , eenzame en ook hilarische verhalen vormen samen, opgezweept door een fenomenale soundscape: CHMSX Stories.

Vooraf: een snelcursus CHMSX. Erna: een gesprek met een zorgmedewerker. 

Hoewel CHMSX Stories LHBTQI+ georienteerd is, is het onderwerp universeel. De zoektocht naar liefde herkennen we allemaal. Daarom is iedereen (16+) heel welkom. 

Cast
Kes Blans host/acteur
Thomas de Bres host/acteur
Manuel Groothuysen host/acteur
Marc Alberto (live muziek)

Crew

Tekst – Theater van de Heelheid
Schrijfbegeleider – Rob de Graaf
Producent theater – Thomas de Bres
Uitvoerend producent – Karlijn Mofers
Geluidsontwerp – Marc Alberto
Regie – Thomas Schoots
Techniek – Vincent Romijn
Campagnebeeld – Burobraak

VOORAF

We zijn gestart tijdens Pride 2020 en Amsterdam Fringe festival 2020, waar we in 6 sessies ons vooronderzoek presenteerden in een mix van theater, spoken word, muziek, debat en voorlichting. We spraken in dit programma medewerkers van zorg-instanties: GGD Amsterdam, Jellinek JOT, Mainline en Choices Support Center. Ook (ex)gebruikers kwamen aan het woord. Zij vertelden over hun ervaringen. 

​> www.facebook.com/chmsxstories
> www.instagram.com/chmsxstories

Tags : , , ,