Een katerig oogje op Festival De Luie Hond

Geplaatst op 2 augustus 2017 Door In Foto's en Aftermovies, Uitgaan

Ik zal maar gelijk met de deur in huis vallen: ik was brak, laterig, hangerig en vooral heel moe van de vorige avond voordat ik naar Festival De Luie Hond kwam. Je kent ze wel, van die avonden waarop je bedenkt dat je het rustig aan gaat doen en vervolgens met twee biertjes in je handen shotjes staat te bestellen in één of andere obscure tent in de binnenstad.

Blijkbaar was dit de perfecte status om Festival De Luie Hond te bezoeken. Veel chille muziek, een relaxte sfeer en overal eten. First things first: even uitrusten in de fijne hangmatten, het eerste biertje naar binnen laten glijden en eens even nadenken over dit stukje.

Ik voelde in mijn jaszak en daar zaten twee nepogen in. Dit klinkt misschien gek, maar ik werk in de theaterwereld met kinderen en dan is het best wel normaal om die standaard bij je te hebben. Doe die ogen op je eigen ogen en het lijkt alsof je al dagen vol energie zit en de wallen zijn ook minder zichtbaar. Hoe handig, dat zouden meer mensen moeten doen! Zo gezegd, zo gedaan. Ik heb allemaal willekeurige mensen gevraagd of zij met mijn nepogen wilden poseren.

Luie Hond header

Dit bleek ook nog eens een hele leuke manier te zijn om met mensen te kletsen, grappige foto’s te maken en telefoonnummers, pannenkoeken en bier te scoren. Hoe verder de avond viel hoe leuker de muziek werd. Goeie DJ’s, lekker dansen en het bier smaakte nog steeds prima.

Festival De Luie Hond is een aanrader als je zelf een luie hond bent, maar je kan er ook heel prima vertoeven als je een jonge of oude hond bent die wil scoren, dansen, sjansen of zichzelf wil volvreten.

Stiekem hou ik van het ietwat kneuterige gevoel wat ik kreeg op het festival. Het terrein was lekker overzichtelijk en het mooiste van dergelijke festivals in Arnhem; iedereen is er!

Volgend jaar ben ik er weer bij, vast weer met een megakater.

Door: Marije (en Morena)

Tags : , , ,

Reacties