Eerste namen AMZAF Young Talent Festival 2016 bekend

Geplaatst op 16 februari 2016 Door In Mis het niet, Talent uit Arnhem, Talenten, Uitgaan

De 6e editie van AMZAF Young Talent Festival belooft weer een fantastische avond te worden! Inmiddels zijn de eerste namen op muziekgebied vastgelegd en langzaam krijgt het programma vorm. En dat ziet er heel fijn uit.

amzafheader

Muziek
Wat dacht je van funky soul? Dat krijg je ruim voldoende bij NankoSoul. Liever een klassiek pianoconcert? Ga naar Rik Hoogendoorn! Daarna behoeft aan een groot orkest? Wat dacht je van het Arnhems Interscholair Orkest met maar liefst 50 jonge musici!

Vervolgens lekker uit je dak met de Nederlandse hiphop van Achterhood. Of rocken bij de alternative/indie-rock band The Deluded Animals. Even bijkomen bij de singer-songwriters Wike en Shariffa Indiana Kanbier. En tenslotte feestelijk afsluiten met de Duitse reggae van Betrayers of Babylon.

Dans
Op elke editie van AMZAF Young Talent Festival is er veel aandacht voor dans, en dat is dit jaar niet anders. De twee jonge dansers Giovanni en Mark vormen samen No Empty Chairs. Een compositie waarmee ze al de nodige prijzen wonnen. Of wat dacht je van Eindeloos Afscheid, een dans van het trio bestaande uit Amber, Mark en Giovanni. Met een stuk dat je in het hart zal raken.

En dan hebben we nog een groep van 13 dansers: H.O.P.E. (Hold On, Pain Ends). Gebaseerd op een gedicht over kinderen die gepest worden op school. Dat belooft mooi te worden op het danspodium. Binnenkort meer namen!

Klinkt al als een feestje toch? En dit is nog maar een voorproefje! Houd de site en Facebook in de gaten voor nog véél meer namen en schrijf de datum zaterdag 2 juli alvast in je agenda!

Tags : , , ,

Reacties