Even kennismaken: Orbicle – 360 graden producties

Geplaatst op 17 maart 2016 Door In Artikelen, Foto's en Aftermovies, Lifestyle, Uitgaan

Met een smartphone of een camera en een bewerkingsprogramma kan iedereen tegenwoordig panoramafoto’s maken. Maar Olav Knuth en Peter van Asselt van Orbicle gaan een stap verder. Zij maken namelijk 360 graden producties met behulp van een speciale camera. Olav en Peter hebben beiden een kunstzinnig en technische achtergrond en zijn sinds de komst van virtual reality gefascineerd geraakt door de zogenaamde 360 graden videografie. Samen hebben zij Orbicle opgezet, een kleinschalig bedrijfje dat zich richt op 360 graden producties.

orbicle header

Orbicle in het kort
Orbicle is pas sinds begin 2016 actief maar heeft al een paar bijzondere producties weten te maken. Onlangs hebben Olav en Peter in jongerencentrum Willemeen 360 graden concertregistraties gemaakt van de shows van de legendarische punkband UK Subs en bij de reggaepunkers van Jaya The Cat. Ook waren ze aanwezig bij de Poolparty van New Dutch School en bij een editie van het house evenement Sayo in Max Brothers.

Naast registraties van evenementen zitten de twee vol met ideeën. Naast 360 aftermovies willen ze zich ook bezig gaan houden met virtual reality theater, documentaires, korte films en 360 droneshots. Orbicle inschakelen? Stuur ze gewoon even een mailtje! Kortom, houd de website en de Orbicle Facebook pagina in de gaten voor allerlei toffe 360 graden producties!

Jaya the Cat live@Willemeen ArnhemJaya The Cat 360 live Recording @ Willemeen Arnhem

Geplaatst door Orbicle 360 op donderdag 18 februari 2016

 

UK-Subs Willemeen Arnhem #theta360 – Spherical Image – RICOH THETA

Tags : , ,

Reacties