FABRIK Festival in De Melkfabriek op 29 augustus

Geplaatst op 14 juli 2021 Door In Mis het niet, Uitgaan

De nachtcollectieven Overstuur, Zuurstof, Moonshine, Deepsense en Calor slaan de handen ineen voor een nu al legendarische warehouse rave onder de zomerzon: FABRIK Festival. Op zondag 29 augustus dansen & raven we tot we erbij neervallen op de beste techno, house en drum & bass verdeeld over vier unieke area’s bij De Melkfabriek Arnhem.

Overstuur x Zuurstof (techno)
Een ondertussen welbekend fenomeen binnen de Arnhemse techno-scene is Overstuur. Hier ligt de nadruk op een prettige opbouw in de energie; een muzikale reis door tech-house, techno en alles wat daar tussenin zit. Verwacht geen gebeuk vanaf de eerste minuut, maar deskundig geselecteerde platen om de feestvreugde steeds verder op te schroeven. In combinatie met de industriële sound van Zuurstof zullen er flinke bloemen buiten gezet worden!
 
Deepsense (house)
Deepsense vertegenwoordigt house in zijn volledige breedte, van verfijnde deephouse naar de dikste techhouse. Ze staan bekend om hun frisse boekingen vol nationale- en internationale toppers waarbij de handen gegarandeerd de lucht in gaan!
 
Moonshine (drum & bass)
Drum & Bass at it’s finest. Maak je klaar om he-le-maal los te gaan op bij Moonshine! Van liquid naar 90’s jungle tot neuro-funk; niets is te gek voor deze Arnhemse rave crew. Maak je borst maar nat!
 
Calor (house)
Maak ruimte voor Calor! Met volle kracht denderen ze over je heen en zorgen voor je favoriete rave waar 1 regel de boventoon voert: er zijn geen regels. Ga los op de gekste house, techno en ghetto-tech die er te vinden valt en word verslaafd aan deze Arnhemse gekte!
 
Info
Locatie: De Melkfabriek, Nieuwe Kade 1, 6827 AA Arnhem
Tijd: 14:00 – 23:00 uur
Let op: 18 + event
VVK gaat op 16 juli om 12:00 uur van start. Tickets via: bit.ly/FABRIK-Fest
 
 
COVID Voorzorgsmaatregelen
→ Bezoekers moeten zich laten testen of een vaccinatiebewijs hebben.
→ Via www.testenvoortoegang.org kun je een testafspraak maken en jezelf laten testen.
→ De coronatest die toegang biedt, mag maximaal 40 uur oud zijn.
→ Met een negatieve testuitslag kun je een coronatoegangsbewijs maken.
→ Download de CoronaCheck-app en voer de ophaalcode van je testuitslag in. Deze app maakt een QR code aan die dient als coronatoegangsbewijs. Je kunt ook een coronatoegangsbewijs printen via coronacheck.nl.
→ Neem vervolgens het coronatoegangsbewijs, legitimatiebewijs en toegangsticket mee om toegang tot het event te krijgen.

Tags : , , , , , , , , ,

Reacties