Festival De Luie Hond 2017

Geplaatst op 24 juli 2017 Door In Mis het niet, Uitgaan

Van 28 tot en met 30 juli keert Festival De Luie Hond terug naar De Stadsblokken in Arnhem. Naast een overvloed aan live muziek zullen er ook foodtrucks aanwezig zijn en is er een uitgebreid kidsprogramma.

Festival de Luie Hond 20171

Muziek: van legende tot talent
Afrobeat legende Oghene Kologbo komt met zijn band de Stadsblokken van zomerse geluiden voorzien, The Cool Quest (Oud 3FM serious talent) was afgelopen jaar een ware festivalsensatie en ook komen The Dubbeez Arnhem verwarmen. Naast deze headliners is er dit jaar meer livemuziek dan ooit op de Luie Hond. Het festival is een samenwerking aangegaan met ArtEZ en hierdoor krijgen ook diverse talentvolle bandjes een plek op het podium.

Vrijdag: THE COOL QUESTYXCSpaceMonkeysIvy Knock &friends
Zaterdag: Oghene KologboThe DubbeezKlein Collective, Haas, Match Box 
Zondag: BabarumbleFIJAHBORNBetrayers of BabylonCravings

Arnhemse Foodcourt
Tal van Arnhemse ondernemers vormen samen een foodplein onder de John Frost brug. Ook dit jaar weer een divers aanbod: van simpel festival eten voor een kleine prijs tot uitgebreide culinaire verrassingen.

Randprogramma en Kids
Nieuw dit jaar is het Sprookjesbos: met tarotkaarten, handlezeres, festivalmassagearea en de Taped Photobooth & Silent disco. In het weekend is er voor de kids een uitgebreid aanbod van gratis activiteiten: van bamboeballenbak tot monsterknutseltafel, van springkussen tot kinderkeuken.

Festival de Luie Hond Stadsblokken Arnhem
Vrijdag 28 juli 16.00 tot 23.00
Zaterdag 29 juli 12.00 tot 23.00
Zondag 30 juli 12.00 tot 21.00
Dagkaart EUR 7,50, kids t/m 12 jaar gratis
Meer info over het festival vind je hier
Facebook Event

 

 

Tags : , , , ,

Reacties