Nieuwste bioscoopfilms in Arnhem

Geplaatst op 5 oktober 2017 Door In Films & series

Het is wel bekend welke films er nu draaien, maar welke films kun je aankomende maanden zien in de bioscoop in Arnhem? In deze rubriek worden er elke week een aantal films uitgelicht die nog in de bioscoop gaan draaien. Deze week gaan we het hebben over: Home Again, The Snowman en Alles voor elkaar.

Home Again

Deze film gaat over de alleenstaande moeder Alice. Ze is net gescheiden en verhuisd naar Los Angeles. Daar ontmoet zij tijdens het uitgaan een knappe man genaamd Harry. Hij is samen met zijn twee vrienden die aan de top willen komen in de filmwereld. Aangezien haar vader een succesvolle filmregisseur is, heeft ze nogal een zwak voor de filmwereld. Alice biedt de drie jongens dan ook een tijdelijke slaapplaats aan in haar gastenverblijf. Haar leven krijgt weer helemaal kleur door de mannen en ze wordt verliefd op Harry. Maar alles verandert wanneer haar ex het opeens wilt goedmaken.

De romantische film ‘Home Again’ is vanaf 19 oktober te zien in de Vue en Pathé bioscopen in Arnhem.

Check deze link voor meer informatie over de film en de trailer.

week 2 home again tekst edit

The Snowman

Tijdens de eerste sneeuwval van het jaar wordt er een vrouw vermist. Harry Hole, hoofdinspecteur van een gespecialiseerd misdaadeenheid, wordt op de zaak gezet en vreest dat er weer een gruwelijke seriemoordenaar actief is. Samen met een nieuwe collega, inspecteur Katrine Bratt, probeert hij een verband te leggen tussen eerdere moordzaken. Ze moeten de zaak oplossen voordat het weer gaat sneeuwen, want de seriemoordenaar slaat alleen toe als het sneeuwt. Hij noemt zichtzelf ‘The Snowman Killer’.

De Britse misdaad thriller ‘The Snowman’ is vanaf 2 november te zien in de Vue en Pathé bioscopen in Arnhem.

Check deze link voor meer informatie over de film en de trailer.

week 2 the snowman tekst edit

Alles voor elkaar

In deze romantische comedy draait het om vier vriendinnen die allemaal dertig worden. Ze hadden toen ze 18 waren al een visie over hoe hun leven eruit zou gaan zien als ze dertig zouden worden. Daar is alleen maar weinig van terecht gekomen. Hun doel is binnen twee maanden de dingen te doen die ze twaalf jaar geleden hadden afgesproken. Hier komt veel humor bij kijken en lang niet alles zal gelijk goed gaan. Dit komt omdat ze elkaar tot het uiterste laten gaan en daardoor raken hun doelen verder uit het zicht.

De romantische comedy ‘Alles voor elkaar’ is vanaf 12 oktober te zien in de Vue en Pathé bioscopen in Arnhem

Check deze link voor meer informatie over de film en de trailer.

week 2 alles voor elkaar tekst edit

Bron: Pathé Arnhem

Tags : , , , , , , , , , , , , , , , ,

Reacties