Nieuwste bioscoopfilms in Arnhem

Geplaatst op 24 oktober 2017 Door In Films & series

Het is wel bekend welke films er nu draaien, maar welke films kun je aankomende maanden zien in de bioscoop in Arnhem? In deze rubriek worden er elke week een aantal films uitgelicht die nog in de bioscoop gaan draaien. Deze week gaan we het hebben over: Oh Baby, Leatherface en Murder on the Orient Express. 

Oh Baby

Het verhaal ‘Oh Baby’ volgt de songwriter Ruben die opeens een chaotisch leven leidt. Hij lacht het leven toe en neemt alles met een korreltje zout. Wanneer hij erachter komt dat zijn scharrel plots is overleden, neemt zijn leven een andere wending. Hij moet zorgen voor haar 8 maanden oude zoontje, die ook zijn biologische zoon blijkt te zijn.

Zonder enige voorbereiding accepteert Ruben zijn rol als vader. Als zijn leven nog niet genoeg is omgegooid, besluit zijn nieuwe schoonzus Lucy dat ze ook voor baby Oscar wilt zorgen.. desnoods samen met Ruben.

Check deze link voor meer informatie over de film en de trailer.

 week 3 oh baby tekst edit

Murder on the Orient Express

De film gaat over een treinreis door Europa met 13 passagiers die vreemden zijn voor elkaar. Tijdens deze lange reis wordt er een brute moord gepleegd. Iedereen in de trein is plots verdachte. Aan boord is ook de detective Hercule Poirot. Het is aan hem om de moord op te lossen voordat er nog meer slachtoffers vallen.

Met in de hoofdrollen Johnny Depp, Penélope Cruz en Michelle Pfeiffer is de film gebaseerd op de roman van bestseller auteur Agatha Christie.

Check deze link voor meer informatie over de film en de trailer.

week 3 Murder_on_the_Orient_Express_2017 tekst edit

Leatherface

De film is geproduceerd door de makers van ‘The Texas Chain Saw Massacre’.

De dochter van de lokale sheriff wordt op een verdachte manier om het leven gebracht. De jongste van de familie Sawyer, Jedidiah, wordt als schuldige in een gesticht gestopt. Tien jaar later zorgt hij voor een bloedbad in de inrichting en ontsnapt hij met drie andere patiënten en ontvoerd hij de nieuwe verpleegster. De lokale sheriff is uit op wraak en zet een drastische zoektocht op. In de film zien we hoe Jedidiah Sawyer in het monster Leatherface verandert.

Check deze link voor meer informatie over de film en de trailer.

week 3 newleatherfacestill8 tekst edit

Bron: Pathé Arnhem

Tags : , , , , ,

Reacties