Nieuwste bioscoopfilms in Arnhem

Geplaatst op 26 oktober 2017 Door In Films & series

Het is wel bekend welke films er nu draaien, maar welke films kun je aankomende maanden zien in de bioscoop in Arnhem? In deze rubriek worden er elke week een aantal films uitgelicht die nog in de bioscoop gaan draaien. Deze week gaan we het hebben over: What happend to Monday?, Flatliners en Daddy’s Home 2.

What happend to Monday?

De afgelopen 50 jaar is de wereldbevolking verviervoudigd en is er één kind per gezin toegestaan. Het Child Allocation Bureau heeft als taak deze situaties streng te controleren. Kinderen die niet geregistreerd staan, worden in een kunstmatige cryo slaap gehouden.

Als zeven eeneiige zussen een voet buiten de deur zetten, moeten zich voordoen als één persoon: Karen Settman. De zussen zijn vernoemd naar de dagen van de week, iedere zus mag naar buiten op de dag van hun naam.

Als Monday op een dag onverwachts spoorloos verdwijnt, ontstaat er een gruwelijk en meedogenloze strijd tussen de zussen en het Child Allocation Bureau waarbij de waarheid naar boven komt.

Check deze link voor meer informatie over de film en de trailer.

week 4 what happend to monday tekst edit


Flatliners

In de film Flatliners vragen vijf geneeskundestudenten zich af wat er gebeurt nadat je dood gaat. Wanneer ze besluiten om de beurt hun hart kort stop te laten zetten, beleven ze allemaal een bijna doodervaring.

Ze durven steeds meer risico’s te nemen tijdens het experimenteren. Dit gaat echter mis wanneer hun nieuwsgierigheid gevaarlijke paranormale gevolgen heeft.

Check deze link voor meer informatie over de film en de trailer.

week 4 flatliners tekst edit


Daddy’s Home 2

De strijd tussen vader en stiefvader is weer aangebroken in Daddy’s Home 2. In de eerste film zagen we de grote ontmoeting tussen Brad en Dusty. Er ontstond onbewust een komische spanning tussen de twee mannen die, vochten voor de liefde van hun (stief)kinderen.

In dit vervolg zien we hoe beide families proberen om Kerst gezellig samen te vieren. Dit gebeurt niet zonder slag of stoot. Wanneer Dusty’s vader en Brad’s vader langskomen voor het Kerstfeest, komen de irritaties tussen de vaders weer naar boven. Dit zorgt ervoor dat ze weer in strijdlustige en komische situaties belanden.

Check deze link voor meer informatie over de film en de trailer.

week 4 daddy's home tekst edit

Bron: Pathé Arnhem

Tags : , , , , , , , , ,

Reacties