Nieuwste bioscoopfilms in Arnhem

Geplaatst op 15 november 2017 Door In Films & series

Het is wel bekend welke films er nu draaien, maar welke films kun je aankomende maanden zien in de bioscoop in Arnhem? In deze rubriek worden er elke week een aantal films uitgelicht die nog in de bioscoop gaan draaien. Deze week gaan we het hebben over: An Inconvenient Truth 2, Coco en Bad Moms 2.

 

An Inconvenient Truth 2
Deze natuurdocumentaire gaat over de klimaatverandering die zich verspreid over de wereld. Tien jaar nadat An Inconvenient Truth is uitgebracht verschijnt dit interessante vervolg. Al Gore, ex-vicepresident, reist de wereld rond en gaat door met zijn missie om talloze klimaatdeskundigen te trainen en zijn invloed uit te oefenen op het internationale klimaatbeleid. De grappige, persoonlijke en ontroerende momenten worden in beeld gebracht. Al Gore blijft zijn belangrijke boodschap overbrengen: de gevaren van klimaatverandering kunnen worden overwonnen door innovatie en inspiratie.

Check deze link voor meer informatie over de film en de trailer.

week 6 an inconvenient truth 2 tekst edit

Coco

Miguel droomt ervan om muzikant te worden, net zoals zijn grootvader Ernesto de la Cruz. Zijn familie is daar alleen niet al te blij mij, muziek is al generaties lang verbannen. Ondanks dat zijn toekomst er als succesvol muzikant er niet rooskleurig uitziet, is het zijn grootste droom. Op mysterieuze wijze eindigt Miguel in het prachtige en kleurrijke Dodenrijk. Onderweg komt hij Hector tegen, een charmante oplichter. Ze gaan samen op zoek naar het echte verhaal achter Miguel’s familiegeschiedenis.

Check deze link voor meer informatie over de film en de trailer.

week 6 coco tekst edit


Bad Moms 2
In Bad Moms 2 moeten de drie ondergewaardeerde, overbelaste en rebelse moeders de uitdagingen en verwachtingen van Kerstmis tot een goed einde proberen brengen. Alsof ze het niet druk genoeg hebben, ontvangen ze hun grootste vijand voor Kerst: hun eigen kritische moeders.

Check  deze link voor meer informatie over de film en de trailer.

week 6 bad moms tekst edit


Bron: 
Pathé Arnhem

 

Tags : , , , , , , , , ,

Reacties