Nieuwste bioscoopfilms in Arnhem

Geplaatst op 22 november 2017 Door In Films & series

Het is wel bekend welke films er nu draaien, maar welke films kun je aankomende maanden zien in de bioscoop in Arnhem? In deze rubriek worden er elke week een aantal films uitgelicht die nog in de bioscoop gaan draaien. Deze week gaan we het hebben over: Escape Room, Huisvrouwen Bestaan Niet en Pitch Perfect 3: Last Call Pitches. 


Escape Room

Om de verjaardag van haar vriend Tyler te vieren, neemt Kristen hem en vier andere vrienden mee naar een ‘Escape Room’. Ze worden opgesloten en de enige manier om eruit te komen is de duistere spelletjes en mysterieuze raadsels op te lossen. Het spel wordt steeds gevaarlijker en moeilijker, wanneer de vriendengroep Kristen plots kwijtraakt. De bloederige opdrachten zorgen voor nieuwe slachtoffers en de groep heeft al snel door dat hun levens op het spel staan.

Release: donderdag 30 november 2017

week 7 escape room edit

Check de link voor meer informatie en om de trailer te bekijken. 

Huisvrouwen Bestaan Niet

Deze Nederlandse komedie vertelt het verhaal van twee zusjes – Gijsje en Marjolein – én hun bóhemienne moeder Loes. Gijsje is jong en een ambitieuze controlefreak die niets anders wil dan een kind krijgen. Ook wil zij een succesvolle carrière opbouwen bij het reclamebureau waar ze werkt. Oudere zus Marjolein is gelukkig getrouwd, heeft drie kinderen en raakt haar baan als journalist kwijt. Haar nieuwe ambitie: schoolpleinmoeder worden.

Hun moeder Loes heeft zichzelf met te veel hypotheken in de nesten gewerkt. Marjolein en Gijsje kunnen het idee dat ze het familiehuis mogelijk verliezen niet accepteren. Alleen de grote bonus, die Gijsje kan verdienen met haar gouden idee voor een reclamecampagne, kan hun uit de financiële brand helpen. Hiervoor moet ze zich met haar knappe collega Dominique verdiepen in ‘de huisvrouw anno nu’. De samenwerking brengt allerlei wendingen met zich mee, die de drie dames in de eerste instantie niet zagen aankomen.

Release: donderdag 21 december 2017

week 7 huisvrouwen bestaan niet edit

Check de link voor meer informatie en om de trailer te bekijken.

Pitch Perfect 3: Last Call Pitches

Na twee spectaculaire delen is het vervolg aangebroken. De Bella’s zijn afgestudeerd en proberen het leven in de echte wereld op te pakken. Wanneer ze door een verrassende situatie bij elkaar komen, krijgen ze nog één laatste keer de kans om met z’n allen op het podium te staan.

Release: donderdag 21 december 2017

week 7 last call pitches edit

Check de link voor meer informatie en om de trailer te bekijken.

 Bron: Pathe

 

Tags : , , , , , , , , , , , , , ,

Reacties