FLOW Freedom Festival in Park Sonsbeek op 5 mei

Geplaatst op 30 april 2019 Door In Mis het niet, Uitgaan

Op zondag 5 mei kun je de vrijheid vieren in Arnhem tijdens het FLOW Freedom Festival. Het mooiste stadspark van Nederland, Park Sonsbeek, vormt het decor van dit gratis toegankelijke festival. Rondom Stadsvilla Sonsbeek zal een foodcourt voorzien in veel lekkere foodtrucks en op de Ronde Weide wordt een stage gehost door FLOW.

LINE-UP:
Franky Rizardo
Benny Rodrigues
Luuk van Dijk
William Djoko
Tunnelvisions
Jasper Fioole
Ivy Knock
Charlotte Schwartz

TOEGANG
Gratis! LET OP: Park Sonsbeek heeft een maximum qua aantal bezoekers. Als dit aantal is bereikt, wordt er niemand meer toegelaten. Dus kom op tijd!

INGANG
De hoofdingang van FLOW Freedom Festival is bij Stadsvilla Sonsbeek. I.v.m. werkzaamheden aan de Apeldoornseweg raden we je aan om Park Sonsbeek te betreden via de ingang aan de Zijpendaalseweg of Sonsbeekweg. De Ronde Weide is te bereiken via de route langs Stadsvilla Sonsbeek.

PARKEREN
Er is GEEN parkeergelegenheid in Park Sonsbeek, daarom raden we aan om met het openbaar vervoer te komen. Vanaf Arnhem Centraal is het 15 minuten lopen naar het festival. Besluit je toch met de auto te komen? Maak gebruik van de parkeergarages in het centrum van Arnhem. Vanaf de parkeergarages is het 10 tot 15 minuten lopen naar het festivalterrein.

FIETSEN
Speciaal voor het Flow Freedom Festival is er onderaan de Steile Tuin een fietsenstalling gefaciliteerd. Graag hiervan gebruik maken.

FOOD & DRINKS
Op het festival kun je betalen met consumptiemunten. Deze zijn te verkrijgen bij Stadsvilla Sonsbeek en de Ronde Weide. Het is mogelijk om met zowel cash als pin te betalen. Eigen consumpties zijn op het festival niet toegestaan.

KLUISJES
Er zijn geen kluisjes aanwezig op het festivalterrein.

<18
Kinderen onder de 18 zijn toegestaan op het festivalterrein, mits onder begeleiding van een oudere.

VISITATIE (o.a. tascontrole)
Onze evenementenbeveiliger mag na jouw instemming je tassen en meegebrachte goederen controleren op verboden en niet-toelaatbare voorwerpen. Een fouillering bij evenementen mag niet door een beveiliger worden afgedwongen. Als je deze instemming weigert mogen we je de toegang tot het evenement weigeren.

>Facebook event ‘FLOW Freedom Festival 2019’

Tags : , , ,

Reacties