Framed Festival 2019: beer, bbq, beats en bikes

Geplaatst op 25 april 2019 Door In Mis het niet, Uitgaan

Op 10, 11 en 12 mei 2019 is het weer zover! Direct naast de baan waar de wereldtoppers van de BMX Supercross hun kunsten vertonen wordt voor het derde jaar op rij het Framed Festival georganiseerd! En dit jaar wordt het grootser dan ooit! Want niemand minder dan MAAN, Bokoesam, Vinchenzo, SNELLE en NAVARONE komen een feestje bouwen op de mainstage van het festival.

En wat kun je dit jaar nog meer verwachten? Een weekend vol goede muziek want naast de mainstage hebben we ook meerdere podia met live bandjes, singer songwriters en DJ’s, maar ook speelt cultuur dit jaar een grote rol met optredens in het theater van o.a. Kunstbende en Studio26. En nieuw dit jaar is de urban ground waar jongeren hun hart kunnen ophalen met spectaculaire dancebattles, freerunning, calisthenics, skateboarden en E-games. Uiteraard hebben wij weer een uitgebreid aanbod aan eten en drinken!  Van heerlijke ambachtelijke streekgerechten, smokin’ bbq burgers tot steenoven pizza’s en de lekkerste friet van rollende keukens.

En last but certainly not least een spectaculair randprogramma met BMX stuntsdaredevil playground, en een gave pump track. En dat is nog niet alles! De kinderen zullen zich absoluut niet vervelen! Naast activiteiten als een springkussen, pumptrack, archery battle, stormbaan en BMX Clinic kunnen de kinderen straks ook een potje bubble voetbal spelen. Hoe gaaf is dat!

En wil je nog meer spanning? Kom dan kijken naar de spetterende races tijdens de UCI BMX Supercross World Cup!

Gratis toegang op vrijdag 10 mei!
De eerste dag van Framed is gratis toegankelijk. Vanaf 10.00 uur opent het festivalterrein, en vanaf 13.00 uur alle foodtrucks, Daredevil Playground en urban sports. Deze vrijdag trainen ook alle wereldtoppers op de baan en is de BMX Talenten cup Papendal te zien.

Framed Festival (+ BMX Supercross World Cup)
Locatie: Papendal Arnhem
Vrijdag 10 mei 13.00 tot 20.15 (gratis toegang)
Zaterdag 11 mei 11.00 tot 23.00 – tickets
Zondag 12 mei 11.00 tot 20.30 – tickets

Tags : , , ,

Reacties