Free Your Mind Festival lanceert grootse 2019 line-up

Geplaatst op 23 april 2019 Door In Mis het niet, Uitgaan

Free Your Mind is een festival dat zich richt op de dromers onder ons. Als één van de eerste en meest gevestigde dancefestivals in Nederland blijven ze innoveren en grenzen verleggen. De Nederlanders hebben zeker meer te bieden dan alleen het gebied rondom Amsterdam en ze blijven dit bewijzen door nog steeds het snelst groeiende underground festival in het oosten te zijn. Na een prachtig 15-jarig jubileum en na het organiseren van meerdere evenementen gedurende het afgelopen jaar, is het weer tijd voor haar jaarlijkse festival in Arnhem.

De organisatie heeft hun grootste line-up ooit aangekondigd voor deze editie met zeer kleurrijke en verrassende artiesten die de FYM-banner zullen dragen! Beginnend met artiesten die pionieren met hun donkere sound; Amelie Lens, Chris Liebing, Rødhåd en FYM-resident ROD zullen optreden op het befaamde podium onder de John Frost-brug. De grote mainstage is een blijvertje en wordt dit jaar gedreven door de melodieën van Joris Voorn, Kölsch, Sasha, Henrik Schwarz en Patrice Baumel. Natuurlijk is de organisatie niet vergeten om dit jaar de house knallers te verzorgen met o.a. Richy Ahmed, Michel de Hey & ANOTR die zwemmen in de zee van Nederlands talent. Kijk onderaan voor de volledige line-up release!

Met het voortzetten reizen jaarlijks 15.000 vrijdenkers naar Arnhem om te zien wat Free Your Mind hen dit jaar brengt. Deze prachtige locatie onder een van de beroemdste bruggen van Europa geeft het festival een unieke uitstraling. Dompel jezelf onder in de natuur, verken de bossen en zwerf over de stranden die worden omringd door de schilderachtige rivier de Rijn. Bewonder de industriële contouren van de John Frost-brug en het podium dat eronder ligt. Geniet van de combinatie van muziek, goed gezelschap, drankjes, kunst en alle goede dingen die het leven te bieden heeft!

De volledige line-up per stage:

MIND
ADIN – Boris Brejcha – Henrik Schwarz – Joris Voorn – Kölsch – Patrice Baumel – Sasha

SPIRIT
Amelie Lens – Anastasia Kristensen – Chris Liebing – ROD – Rhoda – Rodhad – Park & Sons

HEART 
Eddie Amore – Felix & Jeremy – Karim Soliman – Luuk van Dijk b2b ANOTR – Michel de Hey – Richy Ahmed – Wouter S

SOUL
Ben Rau – DJ Caspa b2b Daniel Williamsen – KAMARA – Luna Ludmila – Ovis b2b Robert Monarch – Project89

BODY
Blackfox – Bliek – Keanu Joshi – Portable Paradise – Remy – Talee b2b Vanepatch – Warren Fellow

Datum: 1 juni 2019
Tijd: 13:00 – 23:00
Locatie: Stadsblokken Arnhem, The Netherlands
Facebook event: https://www.facebook.com/events/183371729029546/
Ticketlink: https://eventix.shop/wqb2ntr5

Tags : , , ,

Reacties