Free Your Mind Festival wordt komend jaar een tweedaags festival!

Geplaatst op 15 december 2021 Door In Mis het niet, Uitgaan

Komend jaar wordt het Free Your Mind Festival een tweedaags festival, zo kondigt de organisatie aan. Op 4 en 5 juni strijkt het festival neer in Arnhem, waarbij de line-up van zaterdag ongewijzigd blijft, maar er op de zondag een hele reeks artiesten aan de line-up zijn toegevoegd. Het afgelopen jaar kon het festival geen doorgang vinden. Heb je toen een ticket gekocht? Dan is deze gewoon nog geldig voor de zaterdag. Bestaande tickethouders krijgen ook voorrang bij de verkoop voor de tickets voor de zondag en kunnen deze tickets voor een gereduceerd bedrag kopen.

Heb je nog geen tickets? Wees er dan snel bij, want de organisatie gooit 500 extra tickets voor de zaterdag in de verkoop en 1000 weekendtickets. De verkoop gaat van start op 24 december. Je kunt je inschrijven voor de verkoop via www.freeyourmindfestival.nl!

Andhim, Ann Clue, Boris Brejcha, Chris Stussy, Deniro b2b Remy Unger, Franky Rizardo, Jasper Fioole, Laura van Hal, Len Faki, Maqossa, Sama, Speedy-J, Sven Väth, William Djoko, Wouter S.

More TBA

Âme, Charlotte de Witte, Enrico Sangiuliano, Joris Voorn, Len Faki, Loco Dice, Michel de Hey, Reinier Zonneveld LIVE, Remy Unger, Theodor Nabuurs, Tyco. More TBA

Bron: freeyourmindfestival.nl

Tags : , ,

Reacties