Fresh Young Gods: The Hangover meets The Wolf of Wall Street

Geplaatst op 14 oktober 2015 Door In Mis het niet, Uitgaan

Dinsdag 20 oktober start in Huis Oostpool de tournee van Fresh Young Gods onder regie van Eric de Vroedt. In de voorstelling zien we gelijktijdig de wervelende en beangstigende drugstrip van een groep rijke ‘fresh young gods’ in Dubai, en een docudrama negen jaar later. Kunnen zij hun gedrag rechtvaardigen en zijn ze hun bevoorrechte posities en megalomane inkomens eigenlijk wel waard? Fresh Young Gods is van 20 t/m 31 oktober te zien in Huis Oostpool.

fresh young gods

Op 20 en 21 oktober is er bovendien een inleiding om 19:30 uur. Hiervoor is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, reserveren kan door een mail te sturen naar publiciteit@toneelgroepoostpool.nl

Fresh Young Gods speelt zich af op een hotelkamer in Dubai waar een groep internationale feestgangers ontwaakt na een extravagant coke festijn. Ondertussen dreigt een project van Shell in de haven van Rotterdam uit te lopen op een totale ‘clusterfuck’, met miljardenverlies, reputatieschade en zelfs oorlog tot gevolg. Het tij kan worden gekeerd door de ‘jonge goden’ in deze kamer: twee Shellmedewerkers en andere cruciale spelers aan het internationale financiële front. We zien gelijktijdig de wervelende en beangstigende drugstrip van het decadente gezelschap op de bewuste dag in Dubai, en een docudrama negen jaar later.

Lees hier meer over de voorstelling.

Teaser Fresh Young Gods – Toneelgroep Oostpool from Toneelgroep Oostpool on Vimeo.

Tags :

Reacties