Fundraiser ‘Off The Couch’ voor Voedselbank Arnhem op 27 mei bij Willemeen

Geplaatst op 24 mei 2023 Door In Mis het niet, Uitgaan

Op zaterdag 27 mei presenteert Willemeen de eerste editie van ‘Off The Couch’, een muziekevent én gelijktijdig een fundraiser die in het teken staat van live muziek, onbedwongen gezelligheid en waar het supporten van elkaar telt als enige winst.

De line-up bestaat uit talentvolle, jonge artiesten die stuk voor stuk een toffe performance neer gaan zetten, dit belooft een karaktervolle, energieke avond te worden. Zorg dus dat je erbij bent tijdens deze kickoff van Off The Couch! De opbrengst van de kaartverkoop deze editie wordt geschonken aan de Voedselbank en haar vrijwilligers, samen helpen we zij die helpen.

Jermaine Kool, rapper en songwriter.
Van Jermaine kan je zowel pakkende teksten als vieze club bangers verwachten. Met invloeden van onder anderen 2Pac en Mac Miller focust Jermaine in zijn muziek op het vertellen van zijn persoonlijke verhaal. Jermaine’s krachtige aanwezigheid op het podium neemt je mee op een muzikale trip waarin hij zijn unieke perspectieven deelt. Deze Utrechtse jongen heeft veel potentie, dus kom hem zeker checken!”

Abel, rapper en songwriter.
Met zijn melodieuze tracks creëert Abel een oprechte en intieme sfeer. Zijn originele flow is er een die je niet vaak hoort met aandacht voor elk woord weet hij het publiek in te pakken. Nog geen jaar geleden bracht hij zijn album “Lege Zaal” uit, met bijgaand live performance videos van onder andere de tracks “Steeds Opnieuw” en “Weet Niet Hoe”. We kijken er enorm naar uit om deze Arnhems-eigen parel erbij te hebben tijdens de kickoff van Off The Couch.

Lorrie TT, rapper
Energiek, Rauw en Divers. TT is Back! Lorrie TT is zonder twijfel een veelbelovende jonge muzikant. Zijn muziek beschrijft de dingen die hij om zich heen ziet met een urban sound. Vol overtuiging en passie weet hij zijn verhalen over te brengen. Een optreden om niet te missen! Eigentijds én origineel.. Lorrie TT is een artiest om in de gaten te houden!”

We Glow Sound Tower, 90’s grunge
De groovy basslines en krachtige vocals zijn kenmerkend voor deze opkomende en eigenzinnige band. Geïnspireerd door de 90’s grunge scene (denk Nirvana en Pearl Jam), hebben de jongens van WGST hun excentrieke stijl gevonden door te blijven vernieuwen en grenzen uit te dagen. Het is niet voor niets dat zij deze avond het spit afbijten: Kom optijd: Get Off The Couch! Want ook deze jonge artiesten zijn er om deze editie samen te rocken!

Tickets Off The Couch

Tags : , , , , ,