Hoe sterk is jouw pil of andere drugs? Anoniem je drugs laten testen in Arnhem

Geplaatst op 29 juni 2024 Door In Drugs & Alcohol, Gezondheid, Hulp & Info, Mis het niet, Uitgaan

Wil je anoniem je drugs laten testen in Arnhem? Dat kan één keer in de week zonder afspraak bij de Drugstestservice in Arnhem. Elke donderdag tussen 17:30 en 19:00 uur kun je aan de Groningensingel 1221, 6835 HZ  in Arnhem ((polikliniek en woonvoorziening IrisZorg) je drugs laten doorlichten. Bellen kan op 088-6062430 (alleen bereikbaar op donderdag tussen 17.30 en 19.00 uur).

Waarom je drugs testen in Arnhem?

In feite is het gebruik van drugs nooit zonder risico. Niet voor niets raadt IrisZorg af om drugs te gebruiken. Dit geldt ook voor XTC. Wil je toch XTC of andere drugs gebruiken, zorg dan dat je weet wat je in je lichaam stopt. Er kunnen verkeerde stoffen in zitten en de dosering kan te hoog zijn. Wat gebeurt er als de dosering XTC te hoog is? Je kan meer last krijgen van paniekaanvallen, angst en braken en het risico is groot dat je lichaam oververhit raakt of dat er andere levensbedreigende reacties ontstaan. Ook bij andere drugs zoals speed is het verstandig om het te laten testen, ook hier wil je geen overdosis van hebben. Onderschat dit niet en – als je het samen met vrienden doet – hou elkaar in de gaten! Lees in dit artikel hoe tragisch het kan aflopen als je ongeteste en te veel xtc tot je neemt.

Welke drugs kun je laten testen bij IrisZorg in Arnhem en Nijmegen?

We testen uitgaansdrugs, zoals xtc (mdma), speed (amfetamine), cocaïne, GHB, ketamine, 2CB, 3-MMC. We testen ook LSD. De test kan aangeven of er daadwerkelijk LSD inzit. Je hebt één zegel nodig. We kunnen per maand landelijk ook een aantal zegels testen op de hoeveelheid LSD. De analyse geeft dan aan hoeveel microgram een zegel bevat. Je hoort vooraf bij de testservice of er die maand nog ruimte is om jouw zegel te testen op hoeveelheid LSD.

Testlocaties en openingstijden

Arnhem

Groningensingel 1221 in Arnhem
(polikliniek en woonvoorziening IrisZorg)

Elke donderdag tussen 17.30 en 19.00 uur.

Nijmegen

Tarweweg 20 in Nijmegen  
(polikliniek IrisZorg) 

Elke donderdag tussen 17.15 en 19.00 uur.

Elke woensdag tussen 17.15 en 18.15 uur. Vanaf 4 mei extra geopend.

* In Nijmegen is het vaak druk en kan de wachttijd oplopen tot 45 minuten. In Arnhem (alleen geopend op donderdag) is de wachttijd meestal minder dan 10 minuten.

Uitslagenlijn

Voor de uitslagen bel je alleen op donderdag van 17.30 tot 19.00 uur op 088-606 2430. 

Tags : , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,