Hoogte80 Festival 2019: Magische ontmoetingen

Geplaatst op 19 mei 2019 Door In Mis het niet, Uitgaan

Tijdens het extra lange Hemelvaartsweekend vindt in Arnhem het Hoogte80 Festival weer plaats. Op 30 en 31 mei en 1 en 2 juni kun je weer vier dagen lang genieten in de buitenlucht van theater, muziek, dans, ontmoetingen en een heerlijk uitzicht. Hoogte80 staat bekend om haar ongedwongen sfeer en interactie tussen artiesten en publiek. Tel daar nog eens het uitzicht over heel Arnhem bovenop en het plaatje is compleet.

Groeiend aantal betrokken bezoekers
Jaarlijks trekt het festival meer dan 20.000 bezoekers met uiteenlopende muziekoptredens en unieke theatervoorstellingen in sfeervolle tenten, in de open lucht en op diverse podia. Tijdens de jubileumeditie vorig jaar is een recordaantal bezoekers op het festival afgekomen. Het publiek van Hoogte80 Festival is uniek en dat wordt gekoesterd. Daarom is er een uitgebreid publieksonderzoek gedaan. “Er was een ontzettend hoge opkomst en grote betrokkenheid en dat zagen we ook terug in het publieksonderzoek dat we vorig jaar door een extern bureau hebben laten uitvoeren”, zegt organisator Harold Oddens. Met de resultaten van het onderzoek gaat Hoogte80 Festival in 2019 aan de slag om bezoekers nog beter te kunnen bedienen.

Hoogte(80)punten 2019
Deze editie valt er een hoop nieuws te beleven op Hoogte80 Festival. Zo wordt de inrichting over een ander boeg gegooid door meer rust en eenheid te creëren op het terrein. Ook het programma wordt op een nieuwe, overzichtelijke manier gecommuniceerd. Daarnaast is er nog meer keuze uit eten en drinken, zowel in het aanbod als in prijsklasse. De inhoud van het programma is dit jaar nog beter afgestemd op het publiek met behulp van het publieksonderzoek. Voor de afzonderlijke voorstellingen zijn vooraf kaartjes te koop of er wordt met de hoed langsgegaan, dus je betaalt wat je missen kan. De toegang tot het festivalterrein blijft net als voorgaande jaren helemaal gratis, dus neem iedereen mee!

Van donderdag 30 mei t/m zaterdag 1 juni staan er tussen 12.00- en 00.00 uur optredens klaar en op zondag 2 juni van 12.00- tot 22.00 uur.

Hier vind je het hele programma van Hoogte80 Festival

>> Facebook event Hoogte80 Festival 2019

Tags : , , , , , ,

Reacties