Hoogte80 Festival van 18 t/m 21 mei in Arnhem

Geplaatst op 10 mei 2023 Door In Party On, Uitgaan

Vier dagen lang genieten van theater, muziek, dans, ontmoeting, eten en drinken en het mooiste uitzicht tijdens het jaarlijkse Hoogte80 Festival in Arnhem!
 

 

Voorverkoop Hoogte80 festival van start

De voorverkoop is inmiddels geopend! KLIK HIER

Alleen voorstellingen op de Bultbühne gaan in de voorverkoop. Voor de voorstellingen op alle andere podia kun je een kaartje kopen op het festival, of betaal je achteraf met het betaal-wat-je-kan principe. Hier kies je uit 2 of 3 tarieven, afhankelijk van wat je kwijt wil of kan.

Ook de trailervoorstelling El Mektoub (14+) van Theater Oostpool & Theater Sonnevanck is nu te reserveren! Bekijk de tijden en tickets HIER!

Over Hoogte80 Festival

Traditiegetrouw vindt Hoogte80 Festival plaats in het Hemelvaartweekend, dus dit jaar natuurlijk weer! Van 18 tot en met 21 mei heten wij iedereen van harte welkom in het Geitenkampse stadspark Hoogte 80, met het mooiste uitzicht van Arnhem. Hier ga je vier dagen lang genieten van theater, dans, muziek, circus, poëzie en meer. Ontmoet mensen vanuit de hele stad en omgeving, kom dansen bij de Platenbus en geniet van het lekkerste eten en drinken bij één van de vele foodtrucks.

Het Hoogte80 Festival biedt een divers programma, met voor ieder wat wils. Van donderdag t/m zaterdag staan er tussen 12.00 en 00.00 uur optredens gepland en op zondag van 12.00 tot 22.00 uur. Lokale aanbieders zetten hun beste beentje voor om de bezoekers te voorzien van iets lekkers en duurzaams. Hoogte80 is vrij toegankelijk, maar voor de afzonderlijke voorstellingen zijn vooraf kaartjes te koop of er wordt met de hoed langsgegaan. Toegang tot het festivalterrein is helemaal gratis.

Lijkt het je leuk om als vrijwilliger aan de slag te gaan op Hoogte80 Festival? Kijk dan hier voor meer info en aanmelden als vrijwilliger.

Alle info vind je op de website van Hoogte80!

 

 

Tags : , , , , , ,