LEGENDS OF ROCK Tribute festival XL op 9 april in de Rijnhal

Geplaatst op 20 maart 2023 Door In Mis het niet, Uitgaan

Arnhemse organisator komt eindelijk met zijn festival naar zijn eigen stad

LEGENDS of ROCK Tribute Festival XL op (Paas)zondag 9 april 2023 in festivaltent bij de Rijnhal op het Olympusterrein in Arnhem met No.1 tributebands van AC/DC, Metallica, Tina Turner, Queen e.v.a.

Zijn het de echte? Nee dat niet maar ze klinken wel zo. De allerbeste tribute bands van Europa komen 9 april naar Arnhem. In een gigantische festival tent bij de Rijnhal. Arnhemmer John van de Borne organiseert dit unieke festival al vele jaren in binnen- en buitenland met groot succes. Zijn tour is overal uitverkocht. Voor het eerst komt hij naar Arnhem met zijn LEGENDS OF ROCK Tribute Festival XL. 

De bands die optreden van U2 tot Rolling Stones en van Guns and Roses tot Tina Turner. Kwalitatief zijn ze nagenoeg niet van de echte grootheden te onderscheiden. Het enorm populair TV programma Battle of the Bands toonde aan hoe goed dit genre is. 

Op het XL podium zullen de beste tributebands van AC/DC, Metallica, Guns N’ Roses, Queen, Tina Turner, Rolling Stones en U2 alle hits en de beste albumsongs van hun muzikale helden over het publiek uitstorten. Ondersteund door dynamische lichtshows en vele special effects zorgen zij voor een aaneenschakeling van indrukwekkende shows en dé ultieme ‘Live In Concert’-beleving. Er staat professioneel barpersoneel klaar om je supersnel van een koel drankje te voorzien. De uitgebreide Food Area, merchandise stands, ruime hoeveelheid zit- en staanplaatsen en voldoende schone toiletten, maken die unieke festival helemaal af!

Het festivalterrein bij de Rijnhal, Olympus 1 in Arnhem, wordt op zondag 9 april a.s. geopend om 14.00 uur. Het programma begint om 14.30 uur.

Ticket voorverkoop: € 30,- via www.legendsofrocktributetour.com
Groepsticket: € 27,50 (vanaf 10 personen)

Ticket dagkassa: € 35,-

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands uit binnen- en buitenland de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving met AC/DC by High Voltage, Metallica by Present Danger, Guns N’ Roses by Slash N’ Roses, Queen by Miracle, Tina Turner by This is TINA!, Rolling Stones by Sticky Fingers en U2 by Bonavox is dit een Pop/Rock-ervaring van het hoogste niveau.

Line-up:
14.30 uur: Rolling Stones by Sticky Fingers (NL/BE)
15.55 uur: U2 by Bonavox (NL) 
17.20 uur: Tina Turner by This is TINA! (NL/BE)
18.45 uur: Queen by Miracle (IT/NL/BE)
20.10 uur: Guns N’ Roses by Slash N’ Roses (NL/BE)
21.35 uur: AC/DC by High Voltage (BE/NL)
23.00 uur: Metallica by Present Danger (NL)

Het festivalterrein bij de Rijnhal, Olympus 1 in Arnhem, wordt op zondag 9 april a.s. geopend om 14.00 uur. Het programma begint om 14.30 uur.

Ticket voorverkoop: € 30,- via www.legendsofrocktributetour.com
Groepsticket: € 27,50 (vanaf 10 personen)

Ticket dagkassa: € 35,-

Tags : , , , , , , , , , ,