Letterkunde presenteert: Luan, Lenders, en Laport – 1 februari in het Posttheater

Geplaatst op 14 januari 2020 Door In Mis het niet, Uitgaan

Luan Buleshkaj alias L-Deep (onderdeel van de Cabarapshow) is halve finalist van de Amsterdams Kleinkunst Festival Sonnefeldprijs. Dit betekent dat hij door het land tourt met de try-out/sneak preview van zijn voorstelling ‘Leeuwenkind’. Arnhem is de enige stad in Gelderland die deze try-out te zien krijgt! In zijn solovoorstelling combineert Luan spoken word, muziek, zijn rapachtergrond en toneel om verhalen te vertellen over de oorlog in Kosovo, mannelijke kwetsbaarheid, Amsterdam-West en verlatingsangst. Luan wordt muzikaal ondersteund door gitarist Yassine Belghanch.

In het andere deel van het programma zijn Tim Lenders en Jesse Laport te zien. Inmiddels niet-meer-weg-te-denken namen in het Arnhemse. Samen verantwoordelijk voor het 5-maandelijkse literaire open podium Tapschrift, en de Arnhemse afdeling van Mensen Zeggen Dingen. De twee gooien allebei vaak hoge ogen met hun eerlijke, rake en subversieve teksten over Arnhem, en zullen de stad hoogstwaarschijnlijk ook deze avond bezingen.Verwacht een uitgebreide inkijk in hun repertoire van de afgelopen negen jaar!

Tim Lenders is verbinder, performer, raadgever, denker, schrijver, spreker, en Arnhemmer. Hij verbindt zich sinds jaar en dag met De Arnhemmer en de rest van de wereld. En aangezien De Arnhemmer en de rest van de wereld vele gezichten kent, gaat hij het gesprek met ze allemaal aan. Over zijn avonturen, gesprekken, dromen en drempels, draagt hij gedreven voor.

Jesse Laport staat inmiddels al even bekend als Stadsdichter van Arnhem, maar Provincie Gelderland doopte hem vorig jaar tot Dichter des Gelderlands. Niet onverwachts gaat zijn werk dus vaak over het mooiste oosten van het land, maar daarnaast verwerkt hij graag gevoelige thema’s in humoristische teksten. Met zijn achtergrond in de muziek en het theater, en zijn schrijfdiploma op zak, maakt hij onvergetelijk werk.

Letterkunde presents: Luan, Lenders en Laport!
Zaterdag 1 februari
Posttheater Arnhem
Inloop: 20.15
Aanvang: 20.30
Tickets zijn hier online te bestellen voor €11,00 (ex €1,25 servicekosten)

>> Facebook event – Letterkunde presents: Luan, Lenders en Laport!

Tags : , , , , , , , ,

Reacties