Lokaal talent op de planken bij Rozet tijdens de eerste editie van Rozessie5 op 12 februari – gratis entree!

Geplaatst op 12 februari 2020 Door In Mis het niet, Rozessie, Talent uit Arnhem, Talenten, Uitgaan

Op woensdagavond 12 februari zal de eerste editie van Rozessie5 plaatsvinden. De bovenste verdieping van Rozet Arnhem verandert deze avond in een grote huiskamer, mét een podium. Hier krijgen jonge performers uit Arnhem en omgeving de kans om te laten zien wat ze in huis hebben. Van hiphop beats en spoken word tot cabaret en singer-songwriter, bij Rozessie5 mag en kan het allemaal!

De podiumsessies duren elk ongeveer twintig minuten en tussendoor draaien de DJ’s van Sunset Sessions Willemeen lekkere plaatjes. Rozessie5 is de plek bij uitstek om onder het genot van een hapje en een drankje contacten te leggen met andere jonge artiesten en creatieve geesten. Ook worden er video-opnames en foto’s gemaakt van de optredens, zodat deelnemende artiesten er ook nog eens een toffe registratie van hun optreden aan overhouden!

Line-up Rozessie5 – 12 februari 2020

Tijdens de eerste editie van Rozessie5 zullen onderstaande acts het spits gaan afbijten:

Kay Geurts is een Nijmeegse singer-songwriter, met liedjes die uit de straatstenen lijken te zijn getrokken. In september 2019 bracht hij zijn eerste EP uit. Met zijn rauwe stem en doordachte Nederlandse teksten is Kay een troubadour in de dop.

De muziek van Amber Bouwsma laat zich het beste omschrijven als kleurrijk. Deze jonge singer-songwriter weet moeiteloos elementen uit jazz, hiphop, soul en R&B met elkaar te combineren. Haar unieke manier van zingen komt het beste tot zijn recht in een intieme huiskamersetting, want Amber is niet bang om emoties te tonen in haar songteksten. Daarnaast gaat ze geregeld samenwerkingen aan met andere muzikanten om zichzelf te blijven uitdagen.

De teksten van de Arnhemse rapper GinoVation (29) zijn vaak zelfreflectief van aard, waarbij hij ook maatschappelijke onderwerpen niet uit de weg gaat. Momenteel staat hij in de startblokken om muziek uit te gaan brengen!

DJ’s Thijs en Sjors draaiden tijdens de wekelijkse Sunset Sessions al heel wat plaatjes in Willemeen. Sjors (MC 1AB) is gespecialiseerd in hip-hop en Thijs is vooral thuis in liquid drum ’n bass.

Wat: Eerste editie van Rozessie5
Waar: Op de 5e etage van Rozet Arnhem, Kortestraat 16, 6811 EP Arnhem
Wanneer: Woensdag 12 februari 2020 van 18:00 tot ongeveer 20:30 uur
Entree: Gratis!
Facebook: Facebook event ‘Rozessie5 – 1e editie

18:00 – DJ Thijs: liquid drum ’n bass
18:30 – Kay Geurts: Nederlandstalige troubadour
18:50 – DJ – Sjors: hip hop
19:00 – Amber Bouwsma: soul/jazz
19:20 – DJ – Sjors: hip hop
19:30 – GinoVation – hiphop/rap
19:50 – DJ Thijs en Sjors in the mix

Over Rozessie5
Rozessie5 vindt dit jaar vijf keer plaats op de 5e etage van Rozet. Rozessie5 biedt jonge artiesten en creatievelingen uit Arnhem en omgeving een podium om ervaring op te doen en nieuwe dingen uit te proberen binnen een gezellige huiskamersetting. Deelnemende artiesten mogen ook nieuwe acts aandragen voor komende edities, zodat iedere editie een lekkere bonte line-up heeft en artiesten het stokje onderling kunnen overdragen. Rozessie5 is een initiatief vanuit Rozet en wordt mede georganiseerd door Jongin Arnhem en Sunset Sessions Willemeen. De volgende edities vinden plaats op 6 april, 10 juni, 14 oktober en 9 december.

Tags : , , , , , , , , ,

Reacties