Manifestival: festival door en voor jongeren op 5 juli tijdens Ruimtekoers 2019

Geplaatst op 3 juli 2019 Door In Hulp & Info, Jij & de wereld, Mis het niet, Uitgaan

Wij Zijn Samen Arnhem organiseert op 5 juli tijdens Ruimtekoers het gratis Manifestival. Het doel van dit door en voor jongeren georganiseerde festival is dat belangrijke thema’s niet op de bestuurstafels blijven liggen, maar dat jongeren zelf aan de slag gaan met wat zij belangrijk vinden. Het Manifestival wordt georganiseerd door een groep enthousiaste jongeren die zich sterk verbonden voelen met de stad.

Tijdens het Manifestival vinden er optredens plaats van onder andere Swagless, SMP, Young Wolves en Ellev C. Ook kun je er gratis workshops vloggen, grafische vormgeving en spoken word volgen. Verder zijn er diverse organisaties aanwezig waarbij je informatie kunt krijgen over diverse onderwerpen, zoals talentontwikkeling, werk, huiswerkbegeleiding, sport, schulden, jong ouderschap, vroegtijdig schoolverlaten en re-integratie.

Informatie Manifestival
Ruimtekoers Festival 2019
Paardebloemstraat Arnhem
5 juli van 16:00 tot 21:00 uur
Gratis toegang


Aanwezige organisaties en partners

Empowering Nisa
Arnhem Divers en Jong
Power Plug NL
Presikhaaf University
Opr€cht – samen tegen schulden
Rouse2Action
Stichting JAM
AMSupportteam
Jeugdfonds Cultuur Arnhem

Visie Wij Zijn Samen Arnhem
Wij geloven dat om samen te werken aan thema’s voor onze stad dat alles begint met een ontmoeting.  Ontmoetingen met mensen die elkaar anders wellicht niet tegenkomen, omdat we op verschillende plekken wonen, op andere scholen onderwijs volgen of ergens anders werken. Er zijn zoveel goede mensen in onze stad. Als we onze lijntjes verbinden zijn we sterker dan welk stenen instituut dan ook. Onze boodschap en ideeën hebben we ondergebracht in een VETManifestival @ Ruimtekoers. Op vrijdag 5 juli nemen we samen met jullie onze Ruimte in.

Tags : , , , , , , , ,

Reacties