Mis het niet: Music Circus Arnhem op 15 december 2019 bij Luxor Live!

Geplaatst op 10 december 2019 Door In Mis het niet, Uitgaan

Op zondag 15 december 2019 zal het podium van Luxor Live veranderen in een heuse circusshow, want dat vindt de tweede editie van Music Circus Arnhem plaats. Vorig jaar deden er ongeveer zeventig regionale muzikanten mee. Het was zo’n succes dat een tweede editie niet uit kon blijven. Ook dit jaar zullen er weer spectaculaire circusacts te zien zijn, begeleid door samengestelde bands die allerlei covers spelen. Dit is de kans om je een dag te laten vermaken door allerlei talenten uit Arnhem en omstreken.

Music Circus Arnhem 2019

Nieuw talent
Bij deze editie van Music Circus Arnhem is er extra ruimte gecreëerd voor nieuwe talenten. De shows draaien veelal om muziek, maar die muziek mag gecombineerd worden met kunst, dans, acrobatiek, mode of andere creatieve ideeën. Het is voor de muzikale en creatieve talenten de uitdaging om in samenwerking een strakke muzikale circusact neer te zetten. Je kunt een bont gezelschap verwachten, dat voor een gevarieerde samenstelling van het programma gaat zorgen.

Line-up Music Circus Arnhem
De volledige line-up is nog niet bekend gemaakt, maar de volgende artiesten komen in ieder geval naar Music Circus Arnhem: 3000 PIECES, Oshunmare, Vitreum en BoogieNights. Check het Facebook event om op de hoogte te blijven van nieuwe acts!

Wat: Music Circus Arnhem
Waar: Luxor Live Arnhem (in de kelder en grote zaal), Willemsplein 10, 6811 KB Arnhem
Wanneer: zondag 15 december 14:30 – 20:30
Kosten: 5,- (klik hier om tickets te bestellen)

Alle info over Music Circus Arnhem is te vinden op: LuxorLive.nl / Facebook evenement

Tags : , , , , , , , , , , , , , , , ,

Reacties