Hoogte80 Festival 2022; 26 mei t/m 29 mei.

Geplaatst op 4 mei 2022 Door In Mis het niet, Party On

Geniet van een ongedwongen sfeer, ontmoetingen, cultuur, het mooiste uitzicht van Arnhem, en lekker eten. Allemaal vanaf -en op- je picknickkleed!

Hoogte80 keert in het hemelvaartsweekend terug naar de geliefde bult in de authentieke Arnhemse wijk Geitenkamp voor een nieuwe editie van Hoogte80 Festival.
Nu we elkaar eindelijk weer écht mogen ontmoeten willen wij de afstand tussen de makers en het publiek -en het publiek onderling- zo klein mogelijk houden, alsof alles zich allemaal afspeelt op één kleedje.
 
Neem jij je kleedje mee? Dan zorgen zij voor een picknick met 𝘃𝗶𝗲𝗿 𝗱𝗮𝗴𝗲𝗻 𝗹𝗮𝗻𝗴 𝘁𝗵𝗲𝗮𝘁𝗲𝗿, 𝗺𝘂𝘇𝗶𝗲𝗸, 𝗱𝗮𝗻𝘀, 𝗸𝘂𝗻𝘀𝘁, 𝗲𝗻 𝗹𝗶𝘁𝗲𝗿𝗮𝘁𝘂𝘂𝗿 van jonge en gevestigde makers. Naast het culturele programma kom je natuurlijk ook weer voor de 𝗴𝗲𝗺𝗼𝗲𝗱𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸𝗲 𝘀𝗳𝗲𝗲𝗿, 𝗼𝗻𝘁𝗺𝗼𝗲𝘁𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻 𝗺𝗲𝘁 𝗺𝗼𝗼𝗶𝗲 𝗺𝗲𝗻𝘀𝗲𝗻, 𝗹𝗲𝗸𝗸𝗲𝗿 𝗲𝘁𝗲𝗻 𝗲𝗻 𝗱𝗿𝗶𝗻𝗸𝗲𝗻, en natuurlijk het mooiste uitzicht van Arnhem!
Wil je op hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom deze editie? Houd de komende tijd dit event, hun website: 𝘄𝘄𝘄.𝗵𝟴𝟬𝗳𝗲𝘀𝘁𝗶𝘃𝗮𝗹.𝗻𝗹, en hun Facebook- en Instagrampagina: @𝗵𝟴𝟬𝗳𝗲𝘀𝘁𝗶𝘃𝗮𝗹 in de gaten.
 

Tags : , , , , ,

Reacties