Kom naar de Open Dag van Popcentrum Jacobiberg!

Geplaatst op 17 januari 2023 Door In Kunstenaars uit Arnhem, Mis het niet, Muzikanten, bands & DJ's, Talent uit Arnhem, Vrije tijd

Na de succesvolle open dag van vorig jaar slaat Popcentrum Jacobiberg zondag 5 februari haar deuren weer open voor publiek. Wil jij weten of er muzikaal talent in je schuilt? Of wil jij ontdekken wat er allemaal in ons grote pand gebeurt en welke pop- en rocksterren, dj’s en producers (in spé) hier te vinden zijn? Kom langs bij de open dag en probeer muziekinstrumenten, geniet van optredens en workshops en ga op avontuur in het prachtige pand.


Open Dag
Er is weer een breed scala aan optredens van bands en leerlingen van de popschool; de line-up wordt de komende weken bekend gemaakt. Daarnaast kun je een kijkje nemen in de lesruimtes, dj-ruimtes of producerruimtes. Wil je even meedoen? Of proeven hoe het is om gitaar of zangles te nemen bij de popschool? Dat kan allemaal! Veel docenten zijn aanwezig tijdens de open dag zodat jij ze kan ontmoeten en vragen kunt stellen. De docenten kun je kennen van Navarone, Kenny B, Wild Romance en nog meer grote namen.

Over Jacobiberg
Jacobiberg is hét popcentrum van Arnhem en omstreken en al meer dan zestig jaar een begrip in Arnhem. Hier kun je alles wat met cultuur en muziek te maken heeft vinden, beoefenen, praktiseren, verspreiden en leren. Je kunt bij Jacobiberg muziekles volgen en oefenruimtes huren waar bands en muzikanten herrie kunnen maken. Ook beschikt het popcentrum over een dj- en producerstudio. Je ziet het popcentrum vaak als (mede-)organisator van gave evenementen zoals de jaarlijkse Paasconcerten in Luxor Live. Jacobiberg vindt creatieve interactie tussen mensen erg belangrijk en dat stimuleren ze met hun broedplaats, die vol zit met creatieve mensen uit Arnhem en omstreken. Jacobiberg residents maken muziek variërend van techno tot rock, van pop tot punk. Loop door de gangen van Jacobiberg’s pand en je komt zeker een paar artiesten, producers of andere creatievelingen tegen!

Wat?
Open Dag Popcentrum Jacobiberg

Wanneer?
Zondag 5 februari, vanaf 13:00 tot 16:00 uur

Waar?
Pand op Arnhems Buiten, Utrechtseweg 310 – gebouw H02

Website Jacobiberg

Facebook Evenement