Muziek bij de Buren

Geplaatst op 6 december 2017 Door In Mis het niet

Het jaarlijkse huiskamerevenement van Nederland staat weer voor de deur! Muziek bij de Buren neemt je op zondag 10 december weer mee in de huiskamers van jouw stadsgenoten. Hierbij kun je genieten van talentvolle optredens van lokale muzikanten en de gastvrijheid die inwoners aanbieden in hun huiskamers.

“Muziek verbindt mensen en is bij uitstek een cultuurvorm die verder gaat dan rangen en standen, leeftijden, kleuren en smaken.” – Muziek bij de Buren Arnhem

Het initiatief is in 2013 begonnen om lokale muzikanten een podium aan te bieden. Naast het zorgen voor een podium, is het de bedoeling om bewoners dichterbij elkaar te brengen en de leefbaarheid in wijken te verbeteren. Door de jaren heen is het evenement flink gegroeid. In 2016 deden er maar liefst 8 steden mee, dit heeft gezorgd voor 1287 optredens van ervaren artiesten en opkomend jong talent in 429 huiskamers.

Muziek bij de Buren heeft ervoor gezorgd dat er in totaal 33.000 mensen elkaar hebben ontmoet door middel van gastvrijheid en muzikaal talent.

Muziek bij de Buren 2017
Op zondag 10 december start de editie van dit jaar. Het programma begint om 12.00 uur met een muzikale opening (locatie is nog onbekend). Vanaf 13.00 uur tot 17.30 uur kan iedereen genieten van optredens in verschillende huiskamers, verspreid door heel Arnhem! En om Muziek bij de Buren af te sluiten is de afterparty vanaf 18.00 uur bij Luxor Live.

Geniet van lokaal talent en kom genieten van de warme gezelligheid bij de buren!

Ga voor meer informatie over het programma, de artiesten en locaties naar de site van Muziek bij de Buren

Tags : , , , ,

Reacties