Releaseparty ‘The Heartist Vol. 1’ op vrijdag 8 juli bij Café Bosch – gratis entree!

Geplaatst op 5 juli 2022 Door In Mis het niet

Meer dan 100 opkomende artiesten uit het hele land meldden zich aan voor het All Female Schrijverskamp ‘The Heartist’, georganiseerd door het platform NLvibes dat is gevestigd in Arnhem. Maar liefst 20 vrouwelijke artiesten en producers hebben deelgenomen aan dit project.

Tijdens de Release Party praten de deelnemers over hun ervaringen tijdens het schrijverskamp, de struggles maar ook alle juice! Want hoe is het nou om artiest te zijn in deze mannenwereld? En wat kan een project als deze doen voor de toekomst van vrouwen in de muziek? We starten de avond met de The Heartist Aftermovie, vervolgd met live performances van Maya Maria, Sterre Nacca, Larakay, Yaomi-Aimée, Joyce, Coco en Zeevlinder. Gezamenlijk proosten we op dit eindresultaat!

The Heartist EP.1 bevat 7 nummers en is vanaf 8 juli te beluisteren op alle streaming platforms. Kom vrijdagavond 8 juli gezellig mee praten en luisteren naar de All-Female producties van The Heartist EP.1. 

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door: het platform NLvibes, La Fam Productions, Het VSB fonds en de Gemeente Arnhem. De gratis tickets kun je bestellen via www.cafebosch.nl met de code ‘heartist’

Tags : , , , ,

Reacties