Mix Master Mike (Beastie Boys / Cypress Hill) komt naar Arnhem op 26 september!

Geplaatst op 1 september 2019 Door In Mis het niet, Uitgaan

‘Mix Master, cut, cut, cut faster!’ Op donderdag 26 september staat er een hiphoplegende van wereldformaat in de grote zaal van Willemeen. Niemand minder dan Mix Master Mike gaat de draaitafels er dan even flink van langs geven!

Deze legendarische turntablist was niet alleen de dj van de Beastie Boys, ook was hij lid van de Invisibl Skratch Piklz, samen met Q-Bert, Apollo, D-Styles en Shortkut. Ook wist hij drie keer op rij de internationale DMC turntablism-titel op zijn naam te scratchen. De afgelopen decennia heeft Mix Master Mike een onuitwisbare stempel gedrukt op de turntablism/scratch scene met zijn rauwe, wilde en vooral onnavolgbaar snelle stijl van scratchen en harde klappende bassen. Muzikale samenwerkingen met onder andere Ozzy Osbourne, Tommy Lee, Rob Zombie, Fela Kuti en vele anderen onderschrijven de veelzijdigheid van deze 49-jarige legende.

Naast onderdeel te zijn geweest van de Beastie Boys is Mix Master Mike sinds vorig jaar ook vast lid geworden van de eveneens legendarische hiphop act Cypress Hill. Throw ya set in the air!

Mix Master Mike
Donderdag 26 september
19:30 – 23:00 uur
Willemeen, Arnhem

Tickets €18,50 vvk – €20 deur -> hier direct online te bestellen

Presented by: Rockers Agency & Illmatic Blockparty
Show support: DJ Smooth Cee

>> Facebook event

Tags : , ,

Reacties