Nee hè! Periot organiseert een VET Kutfeest!

Geplaatst op 25 december 2019 Door In Mis het niet, Uitgaan

Dat helse kerstdiner bij je schoonfamilie komt alweer angstaanjagend dichtbij. Maar ook dit jaar zorgt Periot ervoor dat er iets is om nog minder naar uit te kijken tijdens de feestdagen! In navolging van het kwalitatief uitermate teleurstellende feest dat ze vorig jaar organiseerden, vindt er op 27 december een VET Kutfeest plaats bij Willemeen.

VET Kutfeest 2019

Periot trommelde zes andere kutbands op om er samen weer één grote kutzooi van te gaan maken. Tot nu toe zijn de volgende bands bekendgemaakt:

The Moon
We trappen af met Marloes, Tom, Manuel en Joost van Arnhemse post-punk/wave band The Moon. Het schijnt dat de muziek aanvoelt als een warme zomerbries, terwijl je aan het snowboarden bent; een aangename verrassing tussen al het gitaargeweld. De band bracht onlangs hun eerste single en videoclip uit.

Network 76
Met de uit Amsterdam afkomstige punkband Network 76 op het podium zijn er geheid blote basten en geëmotioneerde gezichten te aanschouwen. Trek je shirt uit en slinger wat tracks aan op Bandcamp!

The KAAK
The KAAK is een jong Haarlems punkduo. Thor gaat los achter de drumkit terwijl gitarist Buster de microfoon voorziet van een vers laagje speeksel. “The KAAK is vet gaaf als je van herrie houdt.” Check hun herrie op YouTube.

Paracetamøl
Nog meer Ernems talent: de hard aan de weg timmerende garage-punkband Paracetamøl komt ook! In 2019 hebben ze al flink rondgetourd, maar ook voor tweeduizendtwintig heeft Paracetamøl grootse plannen. Deze mannen staan volgend jaar op Noorderslag en er staat een release van een keiharde LP op de planning. De naam van deze band verraadt overigens al wat je de ochtend na het optreden waarschijnlijk nodig hebt. Je trommelvliezen vooraf trainen kan op YouTube.

Karel Anker & De Joden
Onder het motto ‘bio op je bolle oog’ brengt de band Karel Anker & De Joden weinig tot geen persoonlijke gegevens naar buiten. Met hun mix van snelle hardcoremuziek en punkverantwoorde meezingers als ‘Geert Wilder (Krijg de Tering)’ en ‘De Krant van Zwakker Nederland’ wonnen ze zowel punkers als hardcore fans voor zich. Wedden dat zelfs de grootste VVD’er aan het eind van de show twijfelt aan de staat waarin ons land verkeert? Hier wat ontluisterend luistervoer.

Superkut randprogramma
Als het je binnen allemaal even te kut wordt, kan je buiten een luchtje scheppen (zelf een schep meenemen), waar de plaatjes van een paar eersteklas DJ’s je warm zullen houden, een soort warmhoudplaatjes dus. Daarnaast mag iedereen ook backstage, zodat je persoonlijk kan ervaren hoe het is om een derderangs artiest te zijn. Je kan daar zelfs je catwalk moves laten zien en misschien, als je echt VET kut bent, ook nog een kutprijs winnen.

Er vindt alleen een deurverkoop plaats, waar je naast diverse deuren ook toegangskaartjes voor het VET Kutfeest kunt scoren. Zorg ervoor dat je op tijd bent, kut!

Wat: VET Kutfeest!
Waar: Willemeen, Willemsplein 1, Wanneer: 27 december 2019, vanaf 21:00 uur
Entree: € 6,- (alleen deurverkoop)
Meer info: Facebook evenement

Tags : , , , , , , , , , , , , , , ,

Reacties