Nieuwe editie USE-IT kaart viert Arnhems leven

Geplaatst op 21 september 2022 Door In Artikelen, Hulp & Info, Jij & de wereld, Lifestyle, Mis het niet, Uitgaan

Het is zover: de tweede editie van de Arnhemse USE-IT kaart is uit! Vanaf dinsdag 20 september is hij weer gratis op verschillende plekken in Arnhem verkrijgbaar. De kaart, gemaakt door zes jonge Arnhemmers, viert ditmaal de heropleving van de stad na drie corona jaren.

Onder het Europese non-profit merk USE-IT hebben zes jonge Arnhemmers voor de tweede keer hard gewerkt aan een kaart boordevol local tips, met het doel om Arnhem bekendheid te geven bij jongeren, jongvolwassenen en iedereen die de stad verder wil ontdekken. Geen toeristische trekpleisters, maar echte lokale hotspots en activiteiten worden in de spotlight gezet! Waar de vorige editie het buitenleven in de stad heeft belicht, staat de nieuwe kaart geheel in het teken van het dag- en nachtleven in de stad. Zo lees je precies waar de beste uitgaansplekken zijn, welke tentoonstellingen de moeite waard zijn en welke evenementen je zowel wekelijks als jaarlijks in de gaten moet houden!

Team USE-IT Arnhem. Van links naar rechts: Nicole Tencha, Julia Boer, Maud van Setten, Lisa van de Voort, Martha Boekestein, Lieselotte Peeters, Peter Kohlmann

De Arnhemse USE-IT kaart staat niet op zichzelf. Door heel Europa kun je de gratis kaarten vinden die allemaal vrijwillig gemaakt worden door groepjes lokale jongeren. Met een unieke en kleurrijke vormgeving maken ze je wegwijs in Europese steden van Parijs tot aan Bratislava of Genève tot Praag.

Hier scoor je de Arnhemse USE-IT kaart

De Arnhemse kaart, met een frisse nieuwe vormgeving door Nicole Tencha, is wederom verkrijgbaar op verschillende plekken in de stad. Kijk bijvoorbeeld bij Rozet, de Citystore in de Eusebiuskerk, of het Arnhemse Boekencafé Libertas. Op deze Google Maps kaart kun je alle locaties zien waar je de nieuwe USE-IT kaart kunt scoren.

Online bekijken downloaden van de Arnhemse USE-IT kaart

> Klik hier om de kaart online te bekijken met een zoomfunctie.

> Klik hier om de nieuwe USE-IT Arnhem kaart te downloaden als .PDF bestand (7.7 MB).

Website: www.use-it.travel
Instagram: @useitarnhem

 

Tags : , , , , , , , , ,

Reacties