Nieuwste bioscoopfilms in Arnhem

Geplaatst op 28 september 2017 Door In Films & series, Uitgaan

Het is wél bekend welke films er nu draaien, maar welke films kun je aankomende maanden zien in de bioscoop in Arnhem? In deze rubriek worden er elke week een aantal films uitgelicht die nog in de bioscoop gaan draaien. Deze week gaan we het hebben over: Become Jigsaw, Weg van jou, en Thor: Ragnarok. 

Becoming Jigsaw

Na zeven jaar is er eindelijk een nieuw deel uitgekomen van de populaire horrorfilmreeks: Saw. De filmreeks gaat over het hoofdpersonage John Kramer die ook wel bekend staat als Jigsaw. Hij ontvoert mensen die volgens hem zondes hebben begaan. De enige manier waarop je kunt ontsnappen, is door zijn opdrachten uit te voeren en de pijn te ondergaan. Doe je dat niet, dan zal je er niet levend uitkomen. Het nieuwste deel gaat over een aantal afgrijselijke moorden die zijn gepleegd. Al deze moorden lijden naar de overleden Jigsaw. Is hij toch nog in leven of is dit allemaal een groot complot?!

De Amerikaanse horrorfilm ‘Becoming Jigsaw’ is vanaf 26 oktober te zien in de Vue en Pathé bioscopen in Arnhem.

Check deze link voor meer informatie over de film en de trailer.

jigsaw liggend edit

 

 

 

 

 

 

Weg van jou

Deze nieuwe romantische comedy van Nederlandse bodem gaat over Evi die de promotie van haar leven krijgt in Rio de Janeiro, maar dat blijkt toch anders uit te pakken. Ze wordt namelijk door haar baas overgeplaatst naar een groot project in Terneuzen. Ze laat haar vriend, vriendinnen en vertrouwde stadsleven in Rotterdam met tegenzin achter. In Terneuzen heeft ze veel tegenslagen te verwerken van de lokale bevolking en het geluk staat niet aan haar kant, totdat ze de stoere schipper Stijn ontmoet. Stijn laat haar zien dat er veel meer is dan het saaie platteland. Blijft Evi in Terneuzen of pakt ze zo snel mogelijk de koffers terug naar Rotterdam?

De Nederlandse film ‘Weg van jou’ is vanaf 12 oktober te zien in de Vue en Pathé bioscopen in Arnhem.

Check deze link voor meer informatie over de film en de trailer.

weg van jou liggend edit 

Thor: Ragnarok

In dit deel van de Marvel filmreeks verliest hoofdpersonage Thor zijn magische hamer en wordt hij gevangengenomen aan de andere kant van het universum door Hela, de godin van de dood. Dit allemaal terwijl Asgard wordt bedreigd door Ragnarok.

Voor Thor wordt dit een race tegen de klok om de verwoesting van Asgard te voorkomen en de bevolking te redden. Om dit te stoppen moet Thor eerst een dodelijk gladiatorenduel overleven tegenover zijn voormalige bondgenoot en Avenger The Incredible Hulk. Zal hem dit lukken of zal Asgard voorgoed verdwijnen?

De Marvel film ‘Thor: Ragnarok’ is vanaf 26 oktober te zien in de Vue en Pathé bioscopen in Arnhem.

Check deze link voor meer informatie over de film en de trailer.

thor liggend edit

Bron: Pathé Arnhem

Tags : , , , , , , , , , , , , , ,

Reacties