Nieuwste Netflix serie ‘Dirty Lines’ haalt binnen een dag de top drie van best bekeken series van het moment!

Geplaatst op 13 april 2022 Door In Films & series, Uitgaan

Dirty Lines is de allernieuwste Nederlandse serie op Netflix en staat nu al op nummer één van de meest bekeken series van het moment! Onderwerpen als drugs, seks, dirty talk, feesten en natuurlijk de telefoonsekslijn zie je allemaal in deze serie voorbij komen.  

Dirty Lines
De serie speelt zich af in eind jaren ’80 in Amsterdam. In deze tijd bestonden er nog geen internet en smartphones, laat staan erotische websites en dergelijke. Daar hebben de twee broers (Frank en Ramon) een oplossing voor bedacht, namelijk een telefoonsekslijn genaamd TeleDutch. Psychologiestudent Marly Salomon start met een nieuw bijbaantje bij het bedrijf TeleDutch. Binnen no-time verdient het bedrijf miljoenen guldens. Marly wordt meegezogen in de wereld van de telefoonsekslijn die het leven van de klanten, maar ook van haar voorgoed verandert. Het verhaal van Dirty lines is gebaseerd op het boek 06-cowboys van Fred Saueressig waarin de telefoonsekspionier zijn ervaringen deelt. 

De cast van de serie
De hoofdrollen worden gespeeld door Joy Delima die de rol van Marly Salomon speelt. De onderneming van de broers Frank Stigter en Ramon Stigter worden gespeeld door Minne Koole en Chris Peters. Ook Charlie Chan Dagelet (die je misschien wel kent van de serie Mocro Maffia), Abbey Hoes en Benja Bruijning vertolken hoofdrollen in de serie. De serie is geschreven door Pieter Bart Korthuis die onder andere ook Penoza heeft geschreven.

Leuk feitje: Luxor Live is terug te zien in de serie! 
De oplettende kijker is het misschien al wel opgevallen dat de grote zaal van het Arnhemse poppodium Luxor Live als een van de opnamelocaties is gebruikt, zoals op onderstaande stills uit de serie is te zien. Voor de Arnhemmers onder ons is dit natuurlijk erg leuk om terug te zien in de serie, aangezien veel jongeren hier leuke/wilde nachten hebben beleefd! Niet alleen Luxor Live is als opnamelocatie gebruikt in Arnhem, maar ook Pizzeria Pinoccio en Jongerencentrum Willemeen deden tijdens de draaidagen dienst als backstage voor de cast. Nog een extra leuke reden om Dirty Lines eens te kijken!

> Klik hier om White Lines op Netflix te bekijken

 

Tags : , , , , , ,

Reacties