Ontdek deze zomer allerlei talent binnen de podiumkunsten tijdens ‘Lazy Sunday’ bij Studio26

Geplaatst op 28 juli 2020 Door In Mis het niet, Muzikanten, bands & DJ's, Spoken Word, Talenten, Theater & dans, Uitgaan

Een van de nieuwste concepten van Studio26 deze zomer is Lazy Sunday. Tijdens Lazy Sunday kan iedereen komen genieten van bekende en onbekende podiumkunsttalenten. Van moderne en urban dansers tot singer-songwriters en van luchtacrobaten tot muzikanten en spoken word artiesten en alles wat daar tussen zit. Start je zondag met cultuur én natuur op landgoed Larenstein in Velp!

Line-up 2 augustus, 14.00 en 16.00 uur

  • spoken word artiest Marwin Thiesky
  • akoestische covers van Lynn & Shorty
  • urban dansmakers en dansers

Line-up 9 augustus, 14.00 en 16.00 uur

  • akoestische folk van The Carrots
  • Afrikaanse percussie van Ernest & Erik
  • urban dansmakers en dansers

Line-up 16 augustus, 14.00 en 16.00 uur

  • singer-songwriter Sarah Holwerda
  • akoestische pop van Kim Verest & Moira
  • urban dansmakers en dansers

Prijzen en tickets
Tickets kosten € 10 per persoon en zijn verkrijgbaar via de webshop. Wil je er echt een Lazy Sunday van maken? Vergeet dan niet je borrelplank mee te bestellen met je ticket. De borrelplank kost €10 voor 2 personen. Geef je bestelling door via het opmerkingenveld en dan weet je zeker dat je zondag onder het genot van diverse hapjes heerlijk achterover kunt leunen.

Locatie – Studio 26 theater
Een van de mooiste theaterlocaties van Gelderland is toch wel het kleinschalige Studio26 Theater. Gelegen tussen het groen op Landgoed Larenstein in Velp, kenmerkt dit theater zich door de unieke sfeer en de ruimtelijke ligging. Ook in deze coronatijd de perfecte locatie voor een kleinschalig event als Lazy Sunday. Iets waar we natuurlijk gretig gebruik van maken na de lange lockdown! Het theater is goed bereikbaar met het OV. Daarnaast beschikt het landgoed over een grote parkeerplaats waar gratis geparkeerd kan worden.

Adres
Studio26 Theater
Larensteinselaan 26-d, Velp

COVID-proof
De gezondheid van onze gasten, artiesten en crew staat voorop. Ons theater is normaalgesproken gechikt voor ca. 175 bezoekers, maar is nu volledig corona-proof ingericht. Er is voldoende afstand tussen de zitplaatsen en een goede ventilatie. We laten maximaal 50 bezoekers per voorstelling toe en vragen onze gasten zich te houden aan de geldende maatregelen van het RIVM. Zo kunnen we er met elkaar een COVID-proof event van maken en ouderwets genieten van cultuur

> Facebook event Lazy Sunday bij Studio26
> Website Studio26

Tags : , , , , , , , , ,

Reacties