Park Open gaat weer van start op 16 juni!

Geplaatst op 10 juni 2019 Door In Mis het niet, Uitgaan

Het Park Open seizoen gaat op 16 juni weer van start, en dat betekent natuurlijk genieten van allerlei toffe acts op de Ronde Weide in Park Sonsbeek. 

De dag begint met Lumen, indierock uit “Ernhem”. Oprichters Stefan Rhodenborgh en Luke de Bruijn studeren beide in Utrecht, maar “Ernhems bloed vergaat niet”, aldus de band. Nóg een ‘indie-rocker’ op 16 juni is Foxlane uit Nijmegen, winnaar van Kaf en Koren in 2017 en finalist in Grote Prijs van Nederland in 2018.

Van ‘indie’ gaat het dan richting ‘soul’ met de eerste ‘Gelreband@Park Open’: Miller & The Tone Machine! Na het voorprogramma van 10CC gespeeld te hebben is het een feit, Miller & The Tone Machine is een band die je gezien moet hebben. Stilstaan is geen optie!

Laten we hopen dat het geen tropische temperatuur is op 16 juni, want ook over Three Little Clouds werd onlangs geschreven: “op het veld gaat het helemaal los als Three Little Clouds de eerste tonen inzet. De aanstekelijke mix van funk, rap, dance en vooral het plezier dat het zestal uitstraalt maakt dat het publiek het gras platwalst”.

De dag sluit af met Waltzburg, eigenzinnige ‘zomerse indie’ uit Nijmegen. Na een succesvolle Popronde 2018 en door de single ‘Ghost’ werd de band meteen uitgenodigd voor Noorderslag 2019. ‘Neon’ is de nieuwste single, welke ook is verschenen op de debuut EP ‘Latest News’.

>> Facebook event
>> Website Park Open Arnhem

Tags : , , , ,

Reacties