Park Open op 15 augustus

Geplaatst op 11 augustus 2021 Door In Mis het niet, Uitgaan

De laatste Park Open deze zomer!

FRED GOVERDE – catchy gitaarpop, geïnspireerd door het geluid waarmee bands als The Dandy Warhols en Eels weerstand boden aan de stoeremannenrock van de jaren ’90. Over debuutsingle ‘Bijna Weer Verliefd’ werd al lovend geschreven door onder andere Daniël Lohues: “Wat goed! Tekst, muziek, band. (…) Fred Goverde. Helemaal te gek!”

STELLA – Coole jonge indierock of toch meer jaren negentig? Zangeres Tosca van der Waals is verzot op zowel de nineties als dat verse werk : “Ik heb een heel groot zwak voor melodieën uit de nineties en begin zero’s. Het is veel minder gelikt dan de pop van nu, heeft een rauw randje en de melodieën zitten heel goed in elkaar. It never gets old”.

LEMON
– Hun Funky Alternative Rock met invloeden van bands als Primal Scream, Stone Roses, The Kooks en Talking Heads, liet het publiek al op vele podia en festivals laaiend enthousiast achter. “Vuurwerk op het podium”, schreef de programmeur over een optreden dat de band vorig jaar in Duitsland gaf.

DE BARON
– De Baron maakt guerrilla-Brass. Stomende Brass, urban Balkan & art rock, in je moerstaal. Ze creëren liefdevol anarchisme en storten bakken aan energie uit over het publiek. Volgens pers: “Maar volgens ons moeten de vonken tijdens een optreden van De Baron niet alleen overspringen, maar is er heus brandgevaar!”
 

Op podium 2:

Kaheke & N’Dea, een dynamisch duo die bekende en minder bekende nummers een nieuw leven in blazen en in een ander jasje steken;

Miranda Rooks!
Haar optreden op 25 juli klonk naar meer! Nog één keer genieten van die prachtige stem met al die emotie die ze er bij tijden weet in te stoppen.


Praktisch:
  
Tijden: 13.00 – 20.00 uur
Toegang: €2,50 pp (vanaf 13 jaar)
Ticketlink

Tags : ,

Reacties