Park Open op 16 september met o.a. The Voice senior finalist Lain Barbier

Geplaatst op 11 september 2018 Door In Mis het niet, Uitgaan

Vrijdag 14 september wordt duidelijk of Arnhemmer Lain Barbier de winnaar wordt van de Voice Of Holland senior editie. Winnaar of niet: deze geweldig Arnhemse zanger mag niet ontbreken tijdens de laatste editie van Park Open 2018. Zijn ongelofelijk krachtige stem die uit zijn tenen komt, versterkt het programma van Park Open aanstaande zondag 16 september met vele Arnhemse geweldenaren.

Samen met zijn percussionist Svezino treedt Lain op na de gevoelige klanken van Elles Springs en voordat het swingende geweld van de 11 koppige band John Frost losbarst. De band die trouwens ook op vrijdag 14 september een nieuwe mijlpaal tegemoet gaat met de release van hun nieuwe single. Lain zit tijdens The Voice Senior in het enorm sterke team van Angela. Maar zijn optreden tijdens de halve finale was zo onvoorstelbaar overweldigend dat Angela nooit om hem heen kon. Ook bij Park open zal de emotie, gevoel en geweldige stem van het podium knallen.

Vanaf 14 uur vangt Park Open 2018 laatst editie aan. Met Living Room Heroes en de talenten van de Speciaal Onderwijs band. Kortom een geweldige editie in het vooruitzicht.

John Frost
Strakke beats, melodieuze grooves, een MC met een vloeiende flow en pakkende zang zijn sleutelwoorden als je een goede beschrijving van deze van de band wilt geven. De passie en de goede sfeer die ze met zich meebrengen op het podium werkt aanstekelijk voor iedereen die bij een live shows aanwezig is. De band is een mix van jonge talentvolle musici en meer ervaren musici. Percussionist Ista en gitarist Rafael Devánte zijn vader en zoon. Dit laat zien dat de gedeelde liefde voor het maken van goede muziek tijdloos is en van alle generaties.
>> John Frost op Facebook

Elles Springs
Elles Springs is een intuïtieve singer-songwriter met een warme, diepe stem. Haar singer/songwriter liedjes zijn een mix van americana, jazz, blues, pop met een vleugje country. Onlangs bracht zij via haar engelse platenlabel haar vinyl-album REVEAL uit, gemasterd door Miles Showell van de legendarische Abbey Road Studios in Londen. Optredens in Schotland, Duitsland & Engeland volgden om haarplaat te promoten. Het volgende optreden is in Arnhem tijdens Park Open. Gitaristen Mark de Grauw & George Konings zullen Elles begeleiden tijdens dit optreden. Voor de liefhebber van rustige americana songs, komt dat zien!
>> Elles Springs op Facebook

Living Room Heroes
De Living Room Heroes spelen Southern Soul Rock met duidelijk te traceren invloeden uit New Orleans. Ze voelen zich verwant met bands en artiesten als The Wood Brothers, The Black Crowes, Tedeschi Trucks Band en Dr John. Het Nijmeegse viertal, bestaande uit Henri Zoetbrood, Marc van Hout, Björn van den Boom en Matthieu Cleijne gaat op ‘Welcome To The Circus’ van klein en zoet naar opzwepend en energiek, van rauw en vuil tot melodieus en virtuoos maar blijft te allen tijde echt en intens.
>> Living Room Heroes op Facebook

Speciaal Onderwijs
Speciaal Onderwijs neemt je mee; een schoolreis bezegeld met humor, psychedelica en kindergekrijs. Nederlandstalige hiphop doorspekt met hevige trips en gitaargeweld. De mannen op front hebben een gedeelde luchtige visie en filosoferen er graag maatschappijkritisch op los met jou en al je danspartners. De debuutplaat mag dan ‘Verboden Voor Meisjes’ heten, maar binnen Speciaal Onderwijs is elk advies slechts een aanbeveling. Dus dames, laat je gerust verleiden door de misplaatste metaforen en vage hersenspinsels. Muzikaal sterk, tekstueel verrassend en visueel apart.
>> Speciaal Onderwijs op Facebook 

Park Open 16 september
14:00 – 20:00 uur
Ronde Weide – Park Sonsbeek
Gratis toegang
>> Facebook event

Tags : , , , , , ,

Reacties