Park Open op 18 augustus met o.a. Mr. Weazly

Geplaatst op 13 augustus 2019 Door In Mis het niet, Uitgaan

Op zondag 18 augustus vindt er van 13:00 tot 20:00 weer een editie plaats van Park Open in Park Sonsbeek met de acts Mr. Weazly, Cynbel, Morrès, Gangabella en Nul26.

Mr. Weazley blaast je omver met een heerlijke dosis energie, verpakt in hiphop, afrobeat en reggae. Deze maand spelen ze op de ‘Reggae weide’ van Zwarte Cross… volgende maand op de ‘Ronde weide’ van Park Open!

Cynbel beschrijft zichzelf als ‘je favoriete nieuwe Nederlandse indierockband’ en daar hebben ze een punt. Oktober 2018 deden ze het voorprogramma van Golden Earring, en in januari de aftershow van niemand minder dan Stereophonics in de AFAS Live.

Morrès: een stevige en stuwende ritmesectie, aangevuld met krachtige vocalen en melodieuze gitaarlijnen. Dit zorgt voor een interessante mix van melodische powerpop, rock en fusion invloeden. Veel emotie, energie en dynamiek.

Gangabella rockt, denkt en ademt vanuit een echte DIY-mentaliteit. Eigen songs dus, vanuit een drang om aan het muzikale infuus te hangen van de 60er, 70er en 90er jaren; periodes met muzikale echtheid en passie.

Nul26 staat voor zingende atonale gitaren geïnspireerd door onkunde en de negende van Mahler. Gedragen door een ritme sectie als een zestiger-jaren wasmachine

Programma Park Open 18 augustus
13:00 uur – Nul26
14:30 uur – Gangabella
16:00 uur – Morrès
17:30 uur – Cynbel
19:00 uur – Mr Weazly
Gratis toegang!

>> Website Park Open
>> Park Open Arnhem op Facebook
>> Facebook event Park Open 18 augustus

 

Tags : , , , ,

Reacties