Park Open op zondag 25 juli

Geplaatst op 22 juli 2021 Door In Mis het niet, Uitgaan

Op zondag 25 juli vindt de tweede dag van PARK OPEN 2021 plaats op de Ronde Weide in Park Sonsbeek. Tickets kosten €2,50 en zijn hier online te bestellen.

Line-up Podium 1

Roosmarijn die met haar altviool, loop station en intrigerende stem het gevoel van tijd en ruimte verandert. Ze speelt samen met gitarist Prashant die in zijn muziek de grenzen opzoekt voor een eigen en uniek geluid. Samen maken ze dromerige melodieën en ritmes die je meenemen naar kleurrijke landschappen en een andere werkelijkheid.

Contraire uit Arnhem, opgericht door Maurijn Teunisse met indiepop vol tegenstellingen: elektronisch maar organisch, pop en alternatief, opliftend en aangrijpend.

Moyo, zwevend tussen indie-pop en knallende alternatieve psychedelische pop-rock. Moyo is dynamisch en een frisse wind tussen de mainstream “radio-pop” met een interessante mix van snoeiharde gitaren en pakkende synthesizer melodieën. Pittig, juicy, maar vooral erg lekker.

Trikosis, een échte feestband die zich laat inspireren door traditionele Europese en Noord-Afrikaanse muziek uit de Balkan en klezmercultuur. De band speelt een combinatie van eigen werk en eigen arrangementen van traditionele muziek, met een vleugje punk en clownerie. Door hun eigenzinnige geluid en aanstekelijke energie duurt het niet lang voordat ze jullie mee gaan krijgen!

Line-up Podium 2

Miranda Rooks – Miranda is zo’n artiest die op het podium uitstraalt dat ze er wil staan, dat ze hiervoor op de wereld is. Hoewel de liefde voor muziek bij haar al veel langer op de voorgrond trad in haar jonge (Achterhoekse) jaren waar ze naar verluid “dansende door Eibergen ging”. Waar ze zich nu nog in de singer-songwriter en indiepop hoek begeeft, leent haar stemgeluid met al die emotie die ze er in legt zich misschien nog wel het meest voor de Americana. Helemaal zonder ervaring is Rooks niet. Ze stond bijvoorbeeld al in Tivoli in Utrecht, maar ook op andere mooie podia.

► Dans van Cecilia, studente Urban Dance bij Rijn IJssel Muziek. Afgelopen zondag stond niet gepland, maar toen heeft ze jullie tóch al verrast met haar dans vóór podium 2 op het veld. Het is een dans met een verhaal…Cecilia weet sinds een jaar dat de geluiden die ze continue hoort te wijten zijn aan Tinnitus. Tinitus is een ruis of piep die ze elke dag, de hele dag in haar oren hoort. Dit maakt haar prachtige dans, en hoe ze tóch met muziek wil en kan leven nóg bijzonderder.

One Mile, een duo met gitaar en zang. Imme Op ’t Veld en Meike Bonnemaijers zijn beide singer-songwriter en studeren op Rijn IJssel Muziek . Ze brengen jazzy, soulvolle akoestische popcovers

> Website Park Open Arnhem

Tags : , , , , , ,

Reacties