Pathé & Stadsvilla Sonsbeek organiseren een ‘Outdoor Cinema’ op 10 augustus in Park Sonsbeek.

Geplaatst op 1 juli 2024 Door In Films & series, Uitgaan

Zaterdagavond 10 augustus organiseren Pathé & Stadsvilla Sonsbeek een ‘Outdoor Cinema’ avond in Park Sonsbeek. Voor de 8e keer, zal pal voor Stadsvilla Sonsbeek, een bijzondere film op een mega–scherm getoond worden.

Sonsbeek Outdoor Cinema

Een film in de openlucht bekijken daar komt een soort magie bij vrij. Het gevoel dat je even in een andere wereld zit, dat je even mag wegdromen. Het uitzicht over het centrum van Arnhem, vanaf de Stadsvilla, is al filmisch van zichzelf. Het aflopende grasveld als een natuurlijke tribune, met een groot scherm in het dal zal wederom fantastisch zijn! Iedere bezoeker krijgt een koptelefoon waarmee het geluid van de film te horen is.

Deze “Silent Outdoor Cinema” ervaring in combinatie met het mooiste plekje van Arnhem is de basis voor een bijzondere avond!

WELKE FILM: Wonka!
Zo werd Willy Wonka! Gebaseerd op het bijzondere personage uit Charlie and the Chocolate Factory (Roald Dahl’s meest iconische kinderboek) zie je nu op welke wonderbaarlijke wijze ’s werelds grootste uitvinder, goochelaar en chocolatier de geliefde Willy Wonka werd die we nu allemaal kennen.

Meer info over de film & trailer: WONKA

HOE WERK HET?
Iedere bezoeker kan tickets kopen en downloaden via de website van Buitenplaats Sonsbeek. Op de avond zelf krijg je een koptelefoon waarop de audio van de film wordt afgespeeld. Er zijn een beperkt aantal koptelefoons beschikbaar, dus uitverkocht betekent in dit geval ook écht uitverkocht.

Tegen inlevering van je ticket ontvang je op 10 augustus vanaf 20:00 uur in de Stadsvilla een koptelefoon. De film start na zonsondergang. (Zonsondergang op 10 augustus is: 21:09 uur.)

BIJ SLECHT WEER:
Bij erg slecht weer kan het zijn dat de Outdoor Cinema wordt afgelast. De tickets worden dan niet geretourneerd en zijn geldig op een n.n.t.b. nieuwe datum. Wanneer er geen nieuwe datum komt zal het volledige ticket bedrag teruggestort worden op je rekening.

TIP: neem je eigen kleedje mee voor op het gras!

Blijf op de hoogte via het Facebook Event.

Beeld: Masha Bakker

Tags :